Karuzela dopiero się rozkręca.
Skonczyc z socjalistami i rozdawnictwem. Precz z komuną
Czyli gospodarka ma się nie rozwijać, bezrobocie rosnąć i wtedy będzie dla Ciebie dobrze 09:34 ? Nie mam pytań więcej.
Jest różnica między prawdziwym rozwojem gospodarki, a teoretycznym. Taki rozwój gospodarki w Polsce jest, że polskie firmy przejmowane są przez zachodnie, a Polacy pracują na ich zysk. Gdzie jest zatem ten super duper mityczny rozwój gospodarki? To, że Polak pojedzie do Norwegi, przywiezie trochę piniedzy i wyda tutaj na fryzjera? Chyba mam zupełnie inne pojęcie gospodarki. Nie mam więcej pytań.
Chcesz wiedzieć gdzie jest polskie bezrobocie? Jedz do Southampton, tudzież w okolic Oslo
Moi natomiast nie narzekają i co 18:46.
I to, że ani moi, ani twoi nie są wiarygodnym źródłem. Natomiast przedstawione wcześniej liczby już tak.
Wojska Obrony Teyrorialnej w Ostrowcu
Obowodnica w Ćmielowie
Nadchodzący Remont Alei 3 Maja
Urządzenia do ćwiczeń w Parku Fabrycznym
I jeszcze więcej
No i obok tego wszystkie programy socjalne i obniżki podatków - największe od lat.
Ile stracili za Balcerowicza?
2 - huty
2 - szwalnie
2 - cegielnie
............ resztę dopiszcie sami!
Gdzie jest duza obwodnica ostrowca? Nawet remontu dk9 nie potrafia ogarnac.
Zyskali za to niemal wszystko co jest dzisiaj (wszystkie firmy prywatne przedsiębiorstwa) Zatem rachunek jest prosty i tylko stare postkomuchy plują na prof Balcerowicza, bo marzy im sie powrót do PRL i załatwiania wszystkiego legitymacją PZPR
15.45 najwieksze to zadluzenie kraju
Widać to na ulicach(samochody dobre)
W miejscowościach turystycznych min.w Bałtowie (tłumy?
Cały program socjalny dla dzieci itp.
Pamiętacie wizytę Morawieckiego 3 dni temu na Mazurach w zwykłym gospodarstwie rolnym? Pożyczyli wtedy z pobliskiej firmy dwa nowe ciągniki i kombajn, aby ładnie medialnie wyglądały podczas przemowy premiera, który opowiadał, jak to pięknie się powodzi panu Janowi oraz innym rolnikom. No i stało się...
Widzisz, stać cię nawet na to, by pojechać na Mazury na spotkanie z premierem i to tylko po to, by móc produkować się na Forum, bo jak widzę nie pałasz do niego sympatią.
Ciebie tluku po podstawowce nawet nie stac zeby zorganizowac miesiecznice w ostrowcu