Ostrowczanie zyskali dzięki rządom PIS to wszystko czego nie otrzymali za rządów SLD/PSL i PO/PSL. Wtedy bogacili się tylko bogaci i ci przy korycie.
W szczególny sposób traktowana była ściana wschodnia, (w tym świętokrzyskie) do której stosunek ujawnił w dosadny sposób były wicepremier rządu Tuska z ramienia PSL pan Karpiński w restauracji u Sowy przy zakrapianej kolacji z ówczesnym prezesem PKN Orlen, mówiąc "ch..j tam z ta Polską B.
10:00 No i z ciemnym ludem, który wszystko kupi. Przypomnij, kto to powiedział ?
Szczepiłeś się od wścieklizny? PO twojej wypowiedzi widać, że możesz stanowić zagrożenie dla otoczenia.
Ja nie mam potrzeby. Natomiast opozycja powinna dostać podwójną dawke szczepionki:)
10:10. Kocmołuchu wymyśl coś sama, a nie małpuj po innych. Na temat tego, że masz się zaszczepić na wściekliznę pisano kiedyś do ciebie, pamiętasz bezrobotna krowo?
Mylisz się co do płci, której jestem pewien pastuchu!
Za chwile dzieki PiS rodzice otrzymają 12 tys na drugie i kolejne dziecko.
Nie, od nas, ludzi uczciwie pracujących.
K..a tylko rozdawnictwo z naszych podatków bo oni mają podatki na swoje dzieciaki.
Zniszczą tą Polskę tymi rozdawanymi miliardami a na zdrowie i naukę nie ma.
Zazdrośniku 17:35, uważaj bo Ci żyłka pęknie. W końcu rodziny w Polsce są doceniane. W innych krajach to, co Cię tak drażni jest normą. Jeszcze tylko bykowe dla takich jak ty powinno być, tak jak w Niemczech.
Socjalizm.
Normalna sprawa, w każdym państwie dba się o rodziny. W końcu Polska wstaje z kolan i nie będzie gorsza.
Wstaje z kolan dzięki rozdawnictwu publicznych środków? Nie kpij!
Socjalizm zawsze idzie w parze z komunizmem. Polska zadluzona na lata.
Dac wam źle, nie dać- pytacie co zrobiliscie? To podajcie swoje propozycje co ma rząd dla was zrobic?
Oni jak gęsi, podążają za Tuskiem. A Tusk podąża za konfiturami. Dla siebie i swojego dworu ze Sławkiem N!
20:13 Odciążyć i uwolnić przedsiębiorczość Polaków. Wprowadzić jeden próg podatkowy bez progów. Zlikwidować wszystkie ulgi, odpisy i inne śmioje boje, które tylko prowadzą do nadużyć. Zredukować sejm do max. 50 osób. Zrobić z urzędnika przyjaciela, zamiast wroga. Wywalić wszystkich kolesiów ze spółek państwowych, a te które nie są strategiczne dla Polski, sprywatyzować.