11:57 - przeczytaj wątek od początku i zobacz z kim Ty chcesz dyskutować. Przecież ten gość nie ma zielonego pojęcia o tym, czym chce tu się mądrzyć.
Oczywiście k..a miałem na myśli wersję Android PC ,takie coś co odpala aplikacje od androida! Można zainstalować na starszym laptopie. Oczywiście zwykła literówka. Szanuję użytkowników linux, gdyż to dzięki nim istnieje internet ,serwerownie, sieć, aplikacje zdalne ,programy też raczej tworzy sie pod linuxem, większa niezawodność i stabilność pracy.
Windows był zawsze do tyłu pod tym względem, zawsze był bardziej do zabawy niż profesjonalnych zastosowań
znalazłem zbiór informacji z wielu lat aż do dzisiaj na temat oprogramowania windows. Warto poczytać do końca, to o czym pisałem ja i inni w tym temacie,wyjaśnione dokładnie
https://www.fixitpc.pl/topic/5-dezynfekcja-kroki-finalizuj%C4%85ce-temat/
Dla mnie to pierdoly, bo ja nawet nie mam antywirusa. Te wszystkie cc cleaner i inny szajs można sobie wsadzić w dude. Jednak nie znaczy, że komuś się nie przyda. Można podziękować Ci chociażby za fatygę.
Tak poza tematem Android to straszny muł wydajności i nieważne czy na telefon czy PC. Tak kijowo zoptymalizowanego systemu dawno świat nie widział.
Zamień swój Intel Core 2 Duo CPU P8600 @240 Ghz 240 Ghz na Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T9900 @ 3.06GHz
T9900 jest TOP tego socketu, jego wydajność jest 29% większa od P8600.
Kupisz go za jakieś 200zł w krajowych serwisach albo za około 100..150zł na chińskim portalu sprzedażowym.
Tak zmienić procesor,dysk twardy,dodać pamięć....Wszystko można zrobić,ale czy to się opłaci w starym laptopie?
jasne że się nie opłaci jak służy tylko do przeglądania stron a nie np.do projektowania.