jak wam się podobają nauczyciele i dyrekcja.
Mnie ni muszą się podobać, wystarczy że dziecko będzie zadowolone.
czy nauczyciel ma się podobać kobieto? szukasz pomówień
Moj syn do niego chodzi i jestem bardzo zadowolona.Fajna dyrektorka.Polecam
W tym przedszkolu to można,, zęby zjeść" ,nerwicy się nabawić i współczuję nauczycielom bo są tresowane jak myszki.
co wy opowiadacie jedno z najlepszych przedszkoli w ostrowcu.bardzo mila kadra dzie ci moje bardzo zadowolone jestesmy juz w tym przedszkolu trzy lata
Jak nie najlepsze :) Nie bez powodu ma zawsze najwięcej chętnych i dużo dzieci nie jest przyjętych z braku miejsc
wydaje się, że jest tam podział na dzieci lepsze(bogatsze) i gorsze(biedniejsze).
Czyli co? Biedniejsze siedzą na strychu i jedzą na plastikach?
NAJLEPSZE JEST INNE NA WSPÓLNEJ
Nie ma żadnego podziału!
Myślę ze nie ma ale kłótnia na poziomie przedszkola
Nie ma, wrecz odwrotnie wychowawczynie maja dobry kontakt z dziecmi.
tak , chora dyrektor
najlepsza pani dyrektor pod slońcem! moje dziecko chodziło tam przez 4 lata, teraz skończyla pierwsza klasę. Była świetnie przygotowana do pójścia do szkoły. A ja ze łzami w oczach rozstawałam się z paniami. Druga córcia na pewno tam zawita za rok.
Poslijcie na Jasną do przedszkola to będziecie mieli porównanie.
Wspaniałe przedszkole i kadra bardzo zaangażowana. Moje dziecko chodziło tam 4 lata, jestem bardzo zadowolona. Dyrekcja i nauczyciele są zawsze do dyspozycji rodzica i dziecka. Zawsze starają się pomóc jeżeli jest problem. Przedszkole wspaniale rozwija u dzieci uzdolnienia muzyczne , teatralne wrażliwość. Dzieci są świetnie przygotowane do szkoły nie tylko z zakresu posiadanej wiedzy ale i emocjonalnie. Największą wadą tego przedszkola są mamusie nauczycielki, które mają złote rady dla wszystkich i rozwiązania bezdyskusyjnie najlepsze, a ich dzieci w wieku 5-6 lat nawet nie potrafią się samodzielnie ubrać.Ale do krytykowania nauczycieli przedszkola są zawsze pierwsze. Ja szczerze polecam to przedszkole , kto pośle dziecko do tego przedszkola nie będzie żałował. :)