wydaje się, że jest tam podział na dzieci lepsze(bogatsze) i gorsze(biedniejsze).
ale to w każdym przedszkolu tak jest.. najważniejsza jest kasa.
W sali 30 dzieci? W której? Bo na listach było max po 25 - jak w każdym PUBLICZNYM przedszkolu. A to, że chore dziecko powinno zostać w domu to każdy ZDROWO MYŚLĄCY rodzic powinien wiedzieć!
Bardzo dobre przedszkole.
Sorbona?
co tam Sorbona, Oxford dla ubogich
Uwazam to przedszkole zupelnie Przereklamowana Instytucja. MOJE KOLEJNE DZIECKO NA PEWNO TAM NIEBEDZIE UCZESZCZAŁO.
Znów wątek do sączenia jadu i po co?
to przedszkole nie potrzebuje reklamy!
Kucharki, obsługa, nauczyciele, dyrekcja- wszyscy bez zastrzeżeń! Wspaniała praca i oddanie, a przy tym humor na 102! Nie zmieniłabym nigdy swojej decyzji o wyborze przedszkola!
Przedszkole,nauczyciele na czele z panią dyrektor na medal.Mój synek chodził 3 lata i bardzo mile wspominamy ten czas.Panie kucharki znakomite-do tej pory syn prosi mnie,aby zupa dyniowa, kotleciki były takie jak w przedszkolu, a i zupa literkowa:)
Oczywiście że tak.
Przedszkole, jak każde inne. Żadna rewelacja, inne funkcjonują w podobnym stylu.
Taka prawda, ale szkoda, że przedszkolanki kończą coraz łatwiej studia. Konkurencja jest i ak przedszkole dobre to i chętnych mnóstwo. Akurat o tym słyszałam, że dobre.
Oceniać można od środka:)