dyrektorem sie bywa a człowiekiem się jest
Moje dziecko od wrzesnia będzie chodzić do tego przedszkola. Czy przed rozpoczęciem roku będzie jakieś spotkanie rodziców?
Rzeczywiście wszystko gra w tym przedszkolu gra OK. dla rodziców , dzieci i Powiatu , super oszczędności w jednej sali 30 dzieci , nie wisi żadna kartka jak na przykład w przedszkolu na Grabowieckiej że dzieci chore nie powinny chodzić do przedszkola , jedno przyjdzie chore pół grupy choruje na następny dzień. Tak że i przy tych oszczędnościachlekarze zarabiają .
ale to w każdym przedszkolu tak jest.. najważniejsza jest kasa.
normalne matki nie potrzebuja takiej kartki na drzwiach!
A co z tymi nie normalnymi ? Co zrobić praca albo zakupy a tu chore dziecko.
Najlepsze przedszkole moje dzieci tam chodziły co prawda parę lat temu,ale bardzo dobre przedszkolanki,pani dyrektor jedna i druga przemiła.
W sali 30 dzieci? W której? Bo na listach było max po 25 - jak w każdym PUBLICZNYM przedszkolu. A to, że chore dziecko powinno zostać w domu to każdy ZDROWO MYŚLĄCY rodzic powinien wiedzieć!
Ja jestem "mamusia nauczycielka", która ma drugie dziecko w tym przedszkolu i nie narzekam. Raz fakt, nie byłam zadowolona z jednej pani, ale to nie wpłyneło na moją dobra opinie o przedszkolu. A pani dyrektor REWELACJA, jedna jak i druga.
Ja też jestem mamusią i chyba taką prawdziwszą niż ty bo dla mnie najważniejsze jest zdrowie dziecka i nigdy nie słyszałam żeby można nauczyć czegoś dzieci w grupie 30 osobowej. Ale dla ciebie pewnie najważniejsze jest pozbycie się dziecka na jakiś czas (mieć spokój) .
Co wy piszecie??? Grupy są 25-osobowe! Tak, jak w każdym innym przedszkolu.
Przedszkole super!! Wychowawczyni gr. II po prostu Anioł !!! Cudowna kobieta !!!
to przedszkole nie potrzebuje reklamy!
Kucharki, obsługa, nauczyciele, dyrekcja- wszyscy bez zastrzeżeń! Wspaniała praca i oddanie, a przy tym humor na 102! Nie zmieniłabym nigdy swojej decyzji o wyborze przedszkola!
to prawda bardzo dobre przedszkole ,super nauczyciele i dyrekcja,dużo się dzieje w przedszkolu na plus
a jak ma pani z 2 grupy na imie
na liscie 25 osob, w rzeczywistosci inaczej