12:25 nie gadaj od rzeczy jak nie wiesz, bo jest max po 25 dzieci w grupie.
Jak ci coś nie pasuje, to idz pogadaj z Dyrektorką, która jest otwarta na kontakt z Rodzicem, a nie jak szczur, jako anonim pleciesz bzdury
Przedszkole,nauczyciele na czele z panią dyrektor na medal.Mój synek chodził 3 lata i bardzo mile wspominamy ten czas.Panie kucharki znakomite-do tej pory syn prosi mnie,aby zupa dyniowa, kotleciki były takie jak w przedszkolu, a i zupa literkowa:)
czy polecacie rodzice to przedszkole
Zdecydowanie tak! Moje dziecko jest teraz w 1 klasie, ale do przedszkola nr 7 chodziło 4 lata. Zostało rewelacyjnie przygotowane do edukacji w szkole. Cały czas z sentymentem wspominamy czas spędzony w tej placówce.
Dziękuję za opinię.Pozdrawiam.
Przedszkole najlepsze.To dzięki nauczycielom tam pracującym i dyrektorce czuwającej nad wszystkim.
Ale sobie reklame przedszkole robi. Przypuszczam, że nie robi tego żaden rodzic, bo wątek założony w 2015 roku, potem 3 lata przerwy i nagle znowu wpisy w kwietniu, tak przed zapisami na nowy rok. Nie trzeba być wielkim analitykiem, żeby taki wniosek wysnuć.
To przedszkole nie musi sobie robić reklamy ma zawsze komplet dzieci.
Moje dzieci chodziły tam prawie 20 lat temu. Nie wiem jak jest teraz ale wtedy to było najlepsze przedszkole w mieście. Zawsze była lista rezerwowych,bo chętnych było więcej niż miejsc.
tak jest ,to przedszkole nie musi sobie robić reklamy rywale przedszkola
Przedszkole, jak każde inne. Żadna rewelacja, inne funkcjonują w podobnym stylu.
A tak naprawdę ,to dzisiaj wszystkie przedszkola są na wysokim poziomie.Zbyt duża rywalizacja i wymagania żeby było inaczej.
Taka prawda, ale szkoda, że przedszkolanki kończą coraz łatwiej studia. Konkurencja jest i ak przedszkole dobre to i chętnych mnóstwo. Akurat o tym słyszałam, że dobre.
Super przedszkole,super panie nauczycielki,super pani dyrektor.
Polecam przedszkole.