PROSZĘ O SZCZERE OPINIE z góry dziękuję .........
polecam bardzo świetny personel będzie Pani bardzo zadowolona i spewnością dzieciak
Szczerze polecam, chodziła tam moja córka, miała na początku duże opory ale świetne Panie :Ela I Asia, robiły wszystko, żeby dzieci były zadowolone i wyuczone. Polecam.
A jak plac zabaw bo moja córka chodzi do innego przedszkola ale synek ma iśc do 16 i też się zastanawiam;) ale przeraża mnie to przedszkole z lat 70 szok podobno małym dzieciom nie wolno się bawić tam tylko przy przedszkolu a jak zabronić dziecku wejść na huśtawkę... proszę o poradę
GADANIE , JA TAK DZIECI POSYLAM A MAM ICH 6 WSZYSTKIE ZADOWOLONE I EDUKACJA TEZ NA WYSOKIM POZIOMIE LUDZIE POLECAM WARTO
polecam pszedszkole numer 16 w ostrowcu moje dziecko trafiło do wspaniałych pan pani ELI I pani ASI az zal odchodzić-pani ELU i pani ASIU DZIĘKUJEMY.
Fajne przedszkole,pani Brożek pomaga dzieciom,obsluga mila
moja córka też była w grupie pani Asi i Eli jestem zadowolona
Bez przesady z tą p.Elą i Asią,wszystkie panie w tym przedszkolu są super -moje dzieci tam chodziły i cały personel był miły opiekuńczy i też chcę podziękować im za wszystko. POLECAM TO PRZEDSZKOLE.
Oj nie wszystkie, miałam do czynienia z innymi w jednym roku i absolutnie nie byłam zadowolona.
Wg mnie najlepsza Pani Ewa C. - bardzo polecam
A według mnie p.Lidzia M bardzo ciepła osoba i miła dla dzieci.
ja tam chodzlam....ale 26 lat temu...a pamietam jak dzis.....