Pis chce ponownie glistening przeliczyc bo im brakuje!
Rozumiecie cos z tego?
Ja rozumiem. Muszą mieć senat. Zrobią wszystko by mieć pełnię władzy, by samotny, stary człowiek z Żoliborza mógł nadal spełniać swoje chore wizje.
Chciałbys mieć tylu przyjaciół ile ma ten samotny stary człowiek.
On nie ma przyjaciół. Ci wokół niego, to nie są przyjaciele, to klakierzy, lizusy i podwładni.
Przeliczyć w 2 okręgach wyborczych durniu!!! W 2014 liczyli 2 tygodnie. Po czy PSL miał ponad 20¿%. To były czasy....
Nie mierz wszystkich swoja miarą mały biedny człowieczku.
Wiadomość z ostatniej chwili: liczenie będzie już w 4 okręgach, a nie dwóch. Nie lepiej zrobić ponowne wybory? I tak niedługo do tego dojdzie.
Ciekawe dlaczego w Ostrowcu tak długo były liczone głosy? Chyba jako ostatni w województwie podał wyniki.
To jacyś analfabeci byli w komisjach? Media nie wspominały o jakiś nadzwyczajnych sytuacjach i związanych z tym problemach w liczeniu.
Nie moga sie pigodzic z przegrana!
A wyjdzie na to,ze maja jeszcze mniej glosow!
Przez ostatnie 4 lata widziałem/czytałem o takich rzeczach, że niemal w 100% jestem pewny że PiS zdobędzie te brakujące głosy po ich protestach wyborczych.
Według powiedzenia "Nie ważne kto głosuje, ważne kto liczy głosy". Różne cuda się już działy w naszym kraju, ale takich jaj nie było jeszcze nigdy. Źle się to skończy.
Jak czytam to mam wrażenie, że tu działa tygodnik świni z wielkimi uszami.
Wasza KOalicja też złożyła o przeliczenie głosów w dwóch komisjach.
Obserwator budowaniem napiecia nieistniejacego zagrozenia przerosles nawet Kolende-Zaleska z tvn
Pis nie moze pogodzic sie z przegrana w senacie I chce ponownego liczenia !
Wyjdzie w końcu na to ze będą mieć
jeszcze mniej głosów! Ale szuje piepszone!
Dojdzie do tego ze Ludzie wyjda na ulice!