Smród że wszyscy w Ostrowcu noszą maski :))
Wszak to nie paradne flustracje ludzi zmuszają do ich noszenia, a określenie tego kajackim językiem było by memalną masturbancją, lecz popłoch wśród TYCH którzy grafomancji nie lubią, w dodatku określają ją brzytwą Ochama.
Ktoś tu leków chyba nie wziął znowu. Potem takie efekty.
Paranoik znowu schlał się ruskim bimbrem i fantazjuje o Felice
Co za dzban :)
Chyba pierdnie a nie piernie!!!! Chyba że o piernik Ci chodzi!!!!!
Raczej o to, że jest pierdolnięty, bo ma manię prześladowczą związaną z felką.
Paranoiczny dzieciak jest typowym pasożytem, więc jak mu się odbiera żywiciela to zdycha. Nie ma na czym żerować, biedaczek.
Właśnie wszedłem na forum i co widzę? Felka do południa mnie wyzywała od paranoicznych dzieciaków,a teraz znowu kogoś innego. Czy nad tą chora kobietą ktoś, zgodnie z ciążącym obowiązkiem, sprawuje opiekę?Założycielko/założycielu wszystkich debilnych wątków o Felce, masz z nią jakieś prywatne porachunki, to się podpisuj. Poza tym, aby być zabawnym, trzeba mieć wrodzony talent. Ty niestety go nie posiadasz, a usilnie starasz się być dowcipasem wykorzystując nietrafione ciosy i czyjeś dowcipy. Nijak ci to nie wychodzi, to daj sobie spokój. Od kiedy lecisz na TORZE i usiłujesz wrabiać innych ludzi w swoje grzechy?Wiem kim jesteś i mam pytanie - nadal nie masz pracy, siedzisz na forum całymi dniami, jak dawnie.j tylko piszesz już anonimowo?
Nie wiecie dlaczego Kasandra przestała się podpisywać pod swoimi postami? Boi się czegoś?
Może tego, że będą po niej jechać jak po Felce.
Jeśli chodzi o "jechanie" po innych w bardzo prostackim stylu, właśnie ona była i jest "mistrzynią", to niech nie gra ofiary.
Kto Cię wyzywał ? Felice123 bardzo rzadko tu ostatnio bywa, a szkoda. Ty naprawdę masz paranoję 17:43.
Chcesz powiedzieć, że Felice, czyli ty, zaniechała podpisywania się, natomiast jest na forum od świtu do nocy i tylko jej się wydaje, że jest anonimowa, a właściwie jesteś anonimowa. Ty bardzo dużo wiesz o paranoi, to pewnie masz rację - udzieliło mi się od ciebie:)
Pieski KWW już ujadaja. Ale się boja .....
Forum opanowało stado koniotrzepów.Nie da się tego czytać.