Co chcą wprowadzić? Kto im przewodzi ? Jacy są kandydaci z Ostrowca albo ze Swiętokrzyskiego ?
jest to prawdziwy ruch oddolny którego bardzo boi się pis, tak jak bał się Konfederacji dlatego im sypnął groszem, Konfederacja nic nie zmieni. Glosuje na 1Polska.pl wejdz na strone i polub ich na FB.
ludzie sami wyjdą na ulice jeszcze troche, dziewico :)
po czym poznać debila? po dwóch uśmieszkach na końcu, bo debil nawet jak nie napisze nic śmiesznego to myśli że jednak napisał :)
Ty, bezmózgi pisi trollu w ogóle masz jakąś twarz?
Trollu 11:56 już udowodniłeś że poza obrażaniem nic więcej nie potrafisz. Nie musisz tego robić ciągle.
wątpie że o wyraz twarzy falszywa babo, twoj wyraz twarzy jest naprawde taki :( kiedy wychodzą nowe machloje pisu, a wychodzą codzień :D
To jakaś marginalna partia, która nawet jednego procenta nie zdobędzie. Czego tu się bać 08:40 ?
Nie chcesz mieszkać obok rakotwórczej anteny 5G? głosuj na 1Polska!
zdrajcy z pis megaustawą podnieśli normy promieniowania 100 krotnie ! ciemnota? na onkologii bedziesz tak oświecony że będziesz świecił
Szanowni Państwo
18 lipca 2019 z mównicy sejmowej wzywałem Polaków do protestu przed siedzibami PAP i TVP przeciw obowiązującej od 1989 Cenzurze Prewencyjnej w Polsce. (99%) Polaków ze strachu siedziała i siedzi cicho... A więc ?
Nikt z 459 Posłów RP oraz członkowie Koła Poselskiego Konfederacja nie mogą powiedzieć, że nic o tym nie wiedzieli, że odbędzie się protest przed siedzibami PAP i TVP w sprawie obowiązywania w Polsce Cenzury Prewencyjnej. Dziś jest krzyk, ze w Polsce jest Cenzura... ale jak był protest, odważnych polityków nie było, aby poprzeć mój protest.
Dziękuję tym nielicznym ok 50-70 osób , który nie bali się i mnie wówczas poparli ...
uprzejmie jeszcze raz wszystkim obecnym na proteście bardzo z serca dziękuje.
????????????
Tego Polacy i historia Państwu obecnym na proteście nigdy nie zapomni.
Oto zapis mojego wystąpienia poselskiego ( konkretni w 1 min 53 sek.)
z 18 lipca 2019
Konkluzja:
@PAPinformacje Czy Polacy Wybiorą Jesienią 13.10.2019
CENZORÓW z PO-KO i PiS ... ?
Trójpodział władzy ???????????? ustawodawcza, wykonawcza, sądownicza.
????????????1989-2019
Rzeczpospolita OCENZUROWANA (art.54 K-1997 i art.6 i 10 Prawo prasowe) I MILCZĄCA. ???? Dowody mam, źe jako Poseł na Sejm RP jestem OCENZUROWANY I ZAMILCZANY !!!
To wszystko w tej sprawie.
18.08.2019 r., g.23.43
Robert Majka
Poseł na Sejm Rzeczypospolitej Polskiej
Nie jest partią !!
Skupia ludzi niezależnych, którzy nie są członkami żadnej partii!
Nie ma tam lidera czy wodza! Będzie Rzecznik.
Każdy z kandydatów reprezentuje CIEBIE, a nie partie! (Forma JOWU-u)
Po wejściu do Sejmu każdy kandydat odpowiada przed TOBĄ, a nie przed szefem partii! Zawsze!
Jeśli Twój kandydat nie spełnia tego co obiecał, będzie mógł być usunięty w czasie kadencji! Będzie mógł być usunięty przez tych, którzy go wybrali.
Wszyscy posłowie znają koncept WIR, czyli przekażą władzę narodowi tak jak mamy to zapisane w Konstytucji ! Zgodnie z przeprowadzona ankieta, tak chce 95% ankietowanych tzn. z 15 000 osób które odpowiedziały!
Oczywiście, to wszystko wymaga zmiany prawa wprowadzenia przepisów itd. Wystarczy, że do Sejmu wejdzie 328 takich osób i to wszystko stanie się faktem!!
Zaledwie 328 osób z 30 milionowego państwa!
To jest właśnie 1Polska.pl
O to co jest powyżej przecież walczył Kukiz15 ! Gdzie w związku z tym jest teraz miejsce byłych posłów tego ugrupowania? W PiS, PSL ?
https://youtu.be/56lp8WkV2TI