G. 12:54 nie jestem też jego żoną - "tępa dzido".
13:13. Potwierdzam, Ty właściwie jesteś nikim.
Gościu z 11:00 niewiele się pomyliłeś. Będzie ul. Przyjazna, gdzieś od Bałtowskiej.
Szanowna kapituła chyba wyciągnęła wnioski z ostatniej krytyki. Bowiem propozycja dla łącznika Furmańskiej i Chrzanowskiego przez Łąki Denkowskie to; im. Janusza Ostrogskiego pierwszego właściciela Ostrowca z XVI w. po przejęciu dóbr od Jakuba Gawrońskiego. Zaś imieniem tego ostatniego ma być łącznik od ul. Denkowskiej w dół.
W Ostrowcu mamy już ulice: Pogodną, Przyjemną, Przytulną a teraz będzie jeszcze Przyjazna. Weźcie się ...... że nie zacytuje klasyka.
A morze ulica Czeremcha
Dajta spokój, ile godzin dziennie można rzygać?Poza tym, z tego co wiem, patronem ulicy można zostać po spełnieniu dwóch kryteriów: trzeba być człowiekiem szanowany i zasłużonym dla miasta oraz dodatkowo jeszcze nie żyć. Wspomniany nie spełnia żadnego z tych warunków pod żadnym względem, a wręcz przeciwnie.
Ale "morze" jest szerokie i głębokie ... ciołku.
Dlaczego radny, autor wątku nie podał godziny początku obrad sesji Rady Miasta? Wiele osób czeka na kabaret i dlatego ja muszę to za niego zrobić. Początek obrad o godz. 11.
Weż się od.... od tego radnego.Autor wątku nie jest żadnym radnym, chory z nienawiści KWW-owski piesku.
Od którego radnego mamy się odpierdolić(nie bójmy się dosłowności)?A co z naszymi składkami na diety radnych? Mamy płacić i nie pyskować?
Nie badz glupszy niz brzydszy.
Najpiękniejsza w całej wsi, jak wszyscy do kościoła poszli?
A forumowy świr na swoją nute ...
I tu też ta sama szajba. Widzi we wszystkich wpisach jedną i te samą osobę.
Nie jedną i TĘ samą osobę, tylko dwie te same osoby. Taki tandem z piekła rodem i pieśnią religijną na ustach.
Posiedzenie rady miasta jak każde poprezdnie, pod dyktando ......a. Co jest zaplanowane, będzie "klepniete".