Mam pytanie! Moja strasza mama nie doslyszy
dobrze. Siedzi przed telewizoren bo lubi bardzo patrzec
Na swoje programy,ale nie doslyszy!
Jak zrobic Zeby mogla dobrze slyszec co mowia w tv
Czy sa takie dlugie sluchawki do uszu,Zeby po dla zyc do telewizora!
Gdy rozmawia przez telefon to wlasnie dobrze slyszy bo jej zakladam sluchawki!
Są takie słuchawki - mogą być np przewodowe lub bezprzewodowe ( sygnał np przez bluethofa). Wszystko zależy jaki ma telewizor. W zasadzie powinna podpowiedzieć każda ogarnięta osoba korzystająca ze słuchawek np z telefonem/smartfonem lub w sklepie RTV.
Wiesiu, a ja mam inną propozycję. Idź z mamą do laryngologa, niech ustali ubytek słuchu i kup mamie aparat słuchowy. Nie wiem jakie są zasady zakupu i czy są jakieś zniżki, ale taki aparat kosztuje koło 200 zł, to jakoś z mamy emerytury wysupłasz. Mam sąsiadkę, która latami się męczyła, bo miała starczy niedosłuch. Teraz córka załatwiła jej aparat i biedna nie może się nacieszyć, że słyszy, jak dawniej i jest cała szczęśliwa.Na początku nie mogła się przyzwyczaić, bo trzeba precyzyjnie ustawić ten aparat.Córka jej ustawiła i jest super.
08:57. Jeśli nie masz wiedzy w temacie, to po co zabierasz głos? Wpisz w wyszukiwarce aparaty słuchowe i zobacz sobie ceny. Są różne rodzaje aparatów, ale starszej osobie chyba nie jest potrzebny taki klasa biznes? Bardzo wygodna rzecz. Wkłada się do ucha, a jak nie ma potrzeby, to można zdjąć. Znowu dyskusja złośliwców? Skąd wiecie, że Wiesia mieszka z mamą, a już rada się zebrała i kąsa. Jesteście obrzydliwi i to nawet w Wigilię.
9/57 właśnie,że jestem w temacie idż np. do geers na plac wolności i zobaczysz jakie są ceny aparatów słuchowych nawet po dotacji z NFZ.Jak wolisz te za 139,93 zł,to już Twój wybór,pewnie u chińczyków było by jeszcze tanie,ale to jest jak z samochodem-można kupić za 100 zł,a można kupić za np.100000 zł.
Tak, dla 90-cio letniej kobiety potrzebny jest aparat klasy biznes za 5.000 zł. Przestań się wygłupiać.Cały vic w tych aparatach polega na tym, że niektóre są prawie niewidoczne w uchu, ale czy w tym przypadku jest taka konieczność? Jest też inna opcja. Za ciężką kasę można sobie zrobić operację wszczepienia aparatu słuchowego pod skórę na głowie. Wszystko zależnie od potrzeb, zasobności portfela i sensowności.
Ile masz lat ze jeszcze z mamą mieszkasz. Daj zyc kobicie.
Rodziny pokoleniowe tzn babka matka i corka w dwupokojowym mieszkaniu w bloku? Hahaha
No tak, Ty pewnie schorowaną matkę oddałbyś do zakładu opiekuńczego 09:20.
Moja mama ma 90 lat! Mieszka sama
codziennie do niej chodze.
Na aparat sluchowy,nie jeden
Ale nie moze w nim chodzic bo glowa ja boli!
Potrzebuje cos zeby slyszala Jak tv ogladae!
Tylko tyle! Ludzie! Nie wymyslajcie i nie zmyslajcie
Tylko w Ostrowcu tacy dziwni ludzie sa.
Nie pomoga,a jeszcze upokorza!
Wiesiu, idź może prywatnie do jakiegoś laryngologa i niech mamie ustawi dobrze ten aparat słuchowy. Może ją boleć głowa, gdy jest źle ustawione i wszystkie dźwięki słychać zbyt głośno. Nie przejmuj się prostakami.Wszystkiego dobrego z okazji Świąt. Ucałuj Mamę.
Tylko w ucho mamy nie całuj przed regulacją aparatu słuchowego.
Nie każdy starszy człowiek jest samodzielny. Nie znacie sytuacji, nie komentujcie bo się ośmieszacie.