Dyrektor owej instytucji ma potwierdzony covid. Prawdopodobnie całe KSZO może roznosić infekcje. Ci objawowi będą testowani. Ci bezobjawowi pracują dalej. Nigdy nie wiadomo, kto ile osób może zarazić. Uwazajcie wszyscy petenci.
a co to jest bezobjawowo czyli grypa ludzie ogarnijcie sie
jak wyglada coś bezobjawowe? może dzwięki wydaję?coś kolwiek?nie...cholera to tego mnie ma
Jak grypa? Grypa ma podobne objawy ale kaszel się odrywa, jest mokry. W covid suchy i duszący.
No, cza zaostrzyć uważanie.
Jeśli to prawda a nie jakiś głupi żart to omijać dużym łukiem tą istytucję.
Nie ma żadngo Covida, to spisek Jaszczurów z Putinem. Wielkie znakowanie rozpoczęte, strzeżcie się fałszywych proroków!
20:51 - czyli jesteś kolejnym z tych co to "janosikują", udając, że "ho ho, mnie żaden COVID nie podskoczy" i go nie ma, że to jakaś ściema światowej masonerii i można się z naiwniaków śmiać, a noszenie maseczki jest w pogardzie, jakby to był przejaw największego frajerstwa i symbol bycia turbo mięczakiem.
Możesz w takim razie nie nosić maseczki, ale też nie wychodź z domu, bo my wszyscy nie chcemy takich frajerów spotykać na ulicach czy w sklepach, a służba zdrowia harować po 24 godziny. Możesz nie szanować siebie i mieć swoje poglądy, ale przynajmniej szanuj innych.
Jestem jednym z wolnych ludzi w tym opętanym zniewolnikami kraju. Moja morda mój wybór. Ja sie tak łatwo Jaszczurom nie poddam!
nie chodze w rękawiczkach,nie nosze maski,spotykam się z ludzmi,dotykam twarzy dotykam poreczy,,oddycham,pracuje w sklepie-po prostu Zyję i cholera żaden wirus mnie nie dopada-jaki zdrowy organizm mam !!!pewnie zaraz napiszecie do czasu-ok jak coś załąpie to Wam napisze,ale raczej na to nie czekajcie