Covid 19 to niestety nie bajka,nie mit a toto gó...no jest.Kto chce niech wierzy w COVIDA a kto nie chce niech nie wierzy,każdemu wolno.Ja tam wolę dmuchać zimnę na ciepłe a kto chce niechaj dmucha na inne temperatury.Zlepek ludu,nikt nikogo nie sprawdza,każdy zdrowy i jest sielankowo....róbta co robita za rozważne....Głupota gdyby miała skrzydła to by latała jak gołębica....Na Rawce rózne ludziska przychodzą i nikt nikogo nie sprawdza.Świat należy do odważnych!!!
A ja se neboje,jam mam raka i ja se popływam.
A co z dziecmi ktorzy mają przymusowy basen? Czego wciaz jest otwarty?
Ale nie musisz wyrażać zgody. Może ja chcę aby moje dziecko żyło normalnie? Jakbym nie chciała żeby jechało z klasą na basen to się pisze karteczkę i dzieciak nie jedzie.Można też zatrzymać Je w domu w dzień, w którym mają wyjazd na basen. A co z dziećmi, które chcą pływać się martwię, bo basen zamkną pewnie niebawem. To większy problem, łatwiej zatrzymać w domu niż popływać jak basen zamknięty.
Badań jest w innym miejscu. Wirus jest na Hali na świętokrzyskiej. Raczej dyrektora tam nie było.
Nie ma jeszcze czegoś takiego jak przymus, na który rodzic nie ma wpływu. Jak nie chcesz żeby dziecko przebywało na basenie(choć nie rozumiem obawy) to nie posyłaj w ten dzień do szkoły.
Jest gdzieś oficjalny komunikat, że w MOSiR są zarażenia??
Ludzie bez przesady ,sport to zdrowie niech dziecko pójdzie na basen na orlik itp.nie długo tak będzie wasza psychika zepsuta że będziecie się bali isc gdziekolwiek bo tam ktoś był chory masakra jakaś
Zamknąć szkoły. Deszcz pada i nie wiemy kiedy przestanie. Ci z rządu nie informują o tym kiedy przestanie lać.Zamknąć markety żeby seniorzy nie narażali zdrowia i życia i nie wychodzili z domu. A w ogóle nad czym tu się zastanawiać, zamknąć wszystko co otwarte jeszcze i przeczekać ten deszcz pod pierzyną. Zgadzacie się pewnie ze mną w większości. Prawda?
Zapytam raz jeszcze.Jest gdzieś oficjalny komunikat, że w MOSiR są zarażenia??
Raczej nie, ale że to blisko Tesco to warto by rozważyć zamknięcie Tesco.
Poproszę link do informacji że ""Covid 19 w MOSiR""
Niech ktoś oficjalnie potwierdzi lub zaprzeczy bo nigdzie nie znalazłam nic w tym temacie
Dyrektor owej instytucji ma potwierdzony covid. Prawdopodobnie całe KSZO może roznosić infekcje. Ci objawowi będą testowani. Ci bezobjawowi pracują dalej. Nigdy nie wiadomo, kto ile osób może zarazić. Uwazajcie wszyscy petenci. Tak pisał założyciel wątku 11.10.,po dokładnym przeczytaniu się tej treści myślę, że ma poważne objawy...
Hala to nie basen. Dwa odrębne obiekty.
A ja wczoraj robiłam zakupy w Tesco,samochód zaparkowałam koło pływalni,czy mogę się obawiać?