Nie mondrowac się tu, tylko już dziś zapisywać w kolejkę po szczepionki.
Jak nawet nie na koronke, to przynajmniej na grypę. Do tej pory szczepilo się około 4% ludności. Teraz będziecie błagać żeby zdobyć szczepionke grypowa.
PS. Dlaczego do tej pory nie szczepiliscie się na grypę ? Przecież w TV od dawna mówią, że szczepić się, szczepić...
To się szczep. Możesz wziąć mój przydział i dwa razy się zaszczepić.
Szczepionki owszem są dobre, ale z grypa jest tak, że nie wiadomo na który szczep tej grypy dostaniesz szczepionkę. Może zadziałać, ale może i nie zadziałać, a znam ludzi, którzy po tej szczepionce na grypę przechodzili ją jeszcze gorzej niż normalnie.
chyba cie pojebało że szczepionki są dobre, autyzm i szereg chorób,padaczka. bardzo mi szkoda tych cierpiących dzieci
A szczepili cie jako dziecko? Masz autyzm, padaczkę i szereg innych chorób? Bo ja nie i moje dzieci też nie.
Zięba jak widzę mocno w rytm w dudniącej głowie wszedł. Przejdź się po płaskiej ziemi i daj znać jak zajdziesz na jej skraj. Zrób focie i wrzuć, bo nikt jeszcze nie widział zakończenia ziemi.
Jak sie nie ma argumentów to zawsze jest ta nieszczęsna płaska ziemia :) wielokrotnie mówiłem że to nieistniejący wymysł masonerii w określonych celach więc po co na siłe mi chesz przykleić tą łatke? a pan Zięba mądry i wykształcony człowiek - listonosz. Spisał w książkach rady i doświadczenia mądrych lekarzy i wszystko co tam.opisał jest prawdą.
12:40
Jak ocenialibyśmy bezpieczeństwo na polskich drogach, gdybyśmy nie znali liczby wszystkich śmiertelnych wypadków?
Jak ocenialibyśmy bezpieczeństwo podróżowania samolotami, gdybyśmy nie wiedzieli, ile ludzi co roku ginie w katastrofach lotniczych?
A jak ocenialibyśmy bezpieczeństwo szczepień, gdybyśmy nie znali liczby wszystkich ciężkich NOP zakończonych zgonem?...
A nie, przepraszam... Tu akurat jak się chce, to można...
Bo przecież właśnie tak ocenia się "bezpieczeńastwo szczepień" - nie znając liczby wszystkich ciężkich NOP.
https://szczepienie.info/nie-wiemy-ile-jest-ciezkich-nop/
Największa bzdura jaką tu można przeczytać. Brak wiedzy powoduje, że słuchacie jakichś wariatów na "jutjubie" i wierzycie w te bzdury.
Masoni realizują plan teraz. Jesteście dla nich NICZYM.
Nie szczepiłem się na grypę i na koronę nie będę.
13:11 - Twoja sprawa i nie musisz o tym informować wszystkich i zaśmiecać takim komentarzem to forum, bo ani to nikogo nie ziębi, ani grzeje.
To ty nie wiesz, że jesteś oszołomem? Tyle lat jak krew w piach :)))