Bzdury piszesz. Przychodnie działają, wprowadzony jest tylko reżim sanitarny i nie ma przesiadywania na poczekalniach.
Taaaaaaa?????a konkretnie które? Bo jak do tej pory miałam sprawę do zalatwienia w swojej , w dziecka i mojego taty i w żadnej nie ma wizyt ani się dofzwonic nue idzie rylko trzeba pod drzwiami polować aż się pojawi jakiś biały łaskawy anioł i drzwi uchyli
To zmień przychodnię. Moja działa w miarę normalnie, jak na te warunki.
Tez jest ktoś pozytywny kto pracuje w baltowie na tej farmie ekologicznej
No twoja to po co piszesz bzdury jakby wszystkie?
Nie napisałem że wszystkie tylko, że większość.
Jak to działanie? Telefoniczne? I to jest leczenie?
Ciekawe z jednego wesela a ile było wesel w tą sobotę? Koncertów, spotkań, wycieczek itd. Tylko patrzeć jak wrócimy do maseczek i dystansu.
Podobno na KSZO pełno ludzi czeka na badania? Czy to faktycznie z jednego miejsca wszyscy?
Czy z jednego tego nie wiem ale wiem ze z tego wesela sa osoby z pozytywnymi wynikami bezobjawowi ale sa tez chorzy.przez tydzien ci ludzie nie wiedzieli ,ze sa zarażeni wiec roznosili dalej wirusa. Zatem , wezmy sobie to di serca i prze najbliższe 2 tyg. Nosmy obowiazkowo te maseczki, w sklepie rekawiczki , dezynfekcja żebyśmy ostrowca w wuhan nie zamienili.
Nie, nie telefoniczne. Normalnie miałem robione ekg w przychodni, wizyta u lekarza. Oczywiście, najpierw telefonicznie się umówiłem.