Ania i tak jest najlepsza.
A w czym ta Ania jest taka najlepsza?
u ani to czasami już na sklep przywożone są ciasta niezbyt swieże. Znam pare osób które tam u niej pracują i wszyscy solidarnie twierdzą że nigdy bym nie kupili tam ciasta takiego z gabloty bo one bardzo długo tam leżą. Ciasta są drogie więc i chętnych nie za dużo a towar trzeba sprzedać. To nie to samo co na początku działalności tej cukierni.
U Ani zrobiła się masówka z półproduktów a w małych cukierniach wszystko jest robione tradycyjnie.
Robią torty w tej Cukierni Delicja?
robią robią i w dodatku pycha miałam od nich tort na wesele był piękny na stelażu ubrany żywymi kwiatami a jak rozbłysły na nim jeszcze race gościom 'szczęki opadły' i naprawdę był pyszny ,a teraz już wkrótce jak wszystko będzie ok to zamówimy tort na chrzciny!!!
mają bardzo dobre torty i fajne pomysły zawsze coś doradzą ,a tort o smaku tiramisu jest po prostu fantastyczny ,polecam
super cukiernia- miła obsługa, można sobie porozmawiac, zjeśc placek, loda, napic sie dobrej kawki elegancko wszystko świeże i pyszne :>
Ma może ktoś numer telefonu do cukierni Delicja
500-054-409 lub 603-802-169 Takie widnieją na wizytówce.
500 054 409 - p. Kasia
te numery są nie aktualne,nie mogłam się dodzwonić więc poszłam do cukierni i mam nowe numery myślę ,że panie nie będą miały nic przeciw temu jak podam ich na forum 533-511-437 i 533-608-461 oczywiście chodzi o cukiernie Delicja na Sienkiewicza
W delicji Panie same pieką. Na zapleczu mają rozbudowną gastronomię i zawsze jest świeże, obsługa miła.
U Ani przemysłówka, tylko czekać aż się przejadą.
Ja osobiście nawet pół miasta jade do Delicji.
Słyszałem że w lokalu ma powstać wifi, poza tym powstaje strona internetowa.
Moim zdaniem będzie to bardzo duża konkurencja dla Ani
Na Sienkiewicza była jedna dobra cukiernia w latach 70 ''u Sochackiego'', potem już nigdy nic tak nie smakowało jak tam.
Co ty porównujesz lata 70 z tymi??
Najlepsza jest Delicja !
Pani Justyna piecze wszystko na miejscu, ma do tego głowę.
z tego co wiem to tam jest więcej pań piekących ja osobiście znam panią Anetę też ma talent do pieczenia,pozdrawiam
nikt nie pobije ciast Justyny, wszystko robione z sercem i duszą a nie przemysłowe tasiemce.