Dzisiaj w TVN24 o godz. 20:25 wyjątkowo ciekawy odcinek programu "Czarno na białym". Oglądajcie.
Spróbuj oderwać się od siedzenia na forum i obejrzeć. Jeśli nie jesteś w stanie, to trudno.
20:16. Dotarła do mnie wiadomość, że w TVN24 wszyscy po Twoim wpisie popadli w głęboką depresję ;)))
Naprawdę umiesz też czytać, czy tylko piszesz?Postaraj się, niewiele jest do czytania w tym wątku. Może Ci się uda.
Łokej, łudało mnie się ale było trudno. Do szkoły żem pod gurke miała i nie na fszystkih lekcjah byłam. A Polski był pirszy zawsze. Wybacz mnie to.
W programie nic ciekawego czy nowego. Sepleniący "poliglota" i pewne wydarzenia pokazane z perspektywy mediów sprzyjających Tuskowi i jego skompromitowanej opcji politycznej.
Tusk nigdy nie seplenił, to przede wszystkim i nie mówi też sużyć i suchać oraz idom, widzom, stojom, naszom, waszom. Pochwal się poliglotami z PIS, chętnie poznam ich nazwiska. Nie zazdroszczę eurodeputowanym, którzy tak się cieszyli z wygranych wyborów nie mając znajomości języków obcych. Jakoś dziwnie o nich cicho. 21:02 - jednak bałeś się prawdy, bo po dwóch minutach reportażu już wiedziałeś, że nie dasz rady oglądać, gdyż przerasta to Twój intelekt. Jakoś mnie to nie dziwi. TVN24 nie dla idiotów.
Owszem, słońce Peru sepleni, z językami u niego kiepsciutko, chociaż i tak trochę lepiej niż u byłego prezydenta RP, gajowego, tego z lepkimi łapami.
22:04. Ciemniaku zapomniałeś o brawach. Znowu jesteś nawalony, jak codziennie?
Logopeda się znalazł, pęc można ze śmiechu.
Zapomniałem Tusk z racji swojego niemiecko-polskiego pochodzenia zna język niemiecki. Stąd taka słabość do Angeli. Matka Tuska uczyła się języka polskiego dopiero w wieku 11 lat. Polskość to nienormalność - mówił kiedyś Tusk. Można domniemywać, że niemieckość już nie.
Kim Pan jest Panie Tusk:
https://wpolityce.pl/polityka/444932-kim-pan-jest-panie-tusk
Jednak cię boli. Fajnie, bo ma boleć i będzie jeszcze bardziej, szykuj się.