A ty wiecznie tylko piszesz: w punkt, albo w sedno.
Brakuje ludzi, którzy by tego nie robili.
Gość pyta, czego brakuje oprócz pracy, a Ty odpowiesz "pracy". Dziwi Cię to, że jej nie masz?
Darmowych samochodów.
kompleksowego remontu budynku urzędu miasta który jest planowany
Kultury,bo chamstwo chamstwem pogania u starych i młodych.
Gościu 11:34 za bagatela 9 mln. zł. nie ma jak inwestycje z kasy podatnika.
ale tak serio, to zauważyłem, że ludzie tu nie używają, zwrotów grzecznościowych np. dziękuję, proszę, przepraszam. Myślę, że to w większości wieśniaki i nie wyniesły tego z domów, bo z obórką mieli do czynienia całe, życie.
Nie myśl tak dużo i nie obrażaj innych naucz się poprawnie pisać
Czym niby obrażam? Tym, że brak niektórym elementarnych zasad kultury?
Do gościa SCZ z godz 16:28:gościu nie ubliżaj,nie wyzywaj a weż się za ortografię swą "wieśniaki i nie wyniesły tego ".Musisz więcej czytać,uczyć się poprawnej polszczyzny...zanim cokolwiek napiszesz bo sam siebie oczerniasz.
Jeszcze coś Ci gostku SCZ dodam,to co napisałeś to napisałeś o sobie.
Celowo napisałem niepoprawnie żebyśta zrozumiały, bo po polsku, to nie wiadomo
Muszę pilnie sprostować!
Mama mi wytłumaczyła, że ktoś mógłby się obrazić o słówko wieśniak. Nawet do głowy by mi nie przyszło. Od dziecka byłem uczony, że wszyscy są równi. Pisząc wieśniak miałem na myśli wieśniaka mentalnego. Nigdy nie dzieliłem ludzi ze względu na miejsce urodzenia, albo na miejsce zamieszkania. To byłoby idiotyczne, biorąc pod uwagę fakt, że od młodości chciałem być wieśniakiem. Takim prawdziwym z polem i własnymi kurami itp. Na razie mam tylko pole i sporo kolegów, którzy znają mój nick, a mieszkają na wsi. Z pewnością nie poczuli się urażeni.
Jeśli ktokolwiek poczuł się urażony tym określeniem, to szczerze go przepraszam. Nie to było moją intencją.
A do matołów którzy ośmielili się zwracać mi uwagę na pisownię: no koment
a o co chodzi z tymi pizzeriami, otwierają się jak grzyby po deszczu