Kto proponuje? PO .To nie bedzie rozrzutnosc?Co powiedzą nasi lokalni Popaprancy?Slucham mądrych odpowiedzi.
Platforma złożyła projekt ustawy. Bon turystyczny dla każdego w wysokości 500 zł. Nie dla lepszych, nie tylko dla lepszego sortu, ale dla wszystkich Polaków. Ciekawe czy PiS poprze w Sejmie te ustawę.
Pierdzielisz i kręcisz jak Rudy Lis o g z g9;;55 . Istotą sporu jest to ,że PO ,ich POlecznicy (również i TY )twierdzicie że to tzw.rozdawnictwo.Teraz obłudnicy dajecie więcej,,oszuści ,cynicy.
Oj,oj. I po co te bajeczki? Już sami nie wiecie co wymyślać.
PO powtarza w każdej wypowiedzi, ze to co dane, nie zostanie odebrane po odsunięciu PiS od władzy. Trzaskowski mówi to samo. Tylko pisowcom to nie pasuje i straszą ludzi, ze zostanie cos odebrane.
Nie wolni wierzyć w pisowska propagandę. W tym prześcignęli nawet Goebellsa
PO powtarzało też że nie podniesie wieku emerytalnego a jednak to zrobili. Tak więc to, co oni mówią nijak ma się do rzeczywistości. Nie wierzę im, to oni sieją propagandę. PIS spełnił to, co obiecał. Dlatego ludzie nie pozwolą na to, by PO znowu dostało władzę.
Szanowny "gościu" z 10:26, odpowiedz sobie na jedno pytanie. Dlaczego PO nie dało wcześniej tego co PiS, a teraz łaskawie obiecuje, że razie wygranej tego nie zabierze? Normalnie krew mi się gotuje jak czytam taka propagande. PO nie ma własnych pomysłów dla Polaków ??
No nie ma. Nawet hasła wyborcze plagiatuje. Po trupach do celu a potem już z górki, będzie jak dawniej. Nic nie robić, mieć nałogi, chłodne piwko w cieniu pić...
Po zawsze w opozycji daje, a jak do władzy sie dorywaja to zabieraja.Ja im. Nie UFAM, Pisowi z reszta tez. Nie glosujcie na ludzi a Partii sejmowych.
Ha ha ha. Nawet swojego nic nie potrafią wymyślić tylko wszystko plagiatują. Są jednak niewiarygodni więc ich obietnice mam gdzieś.
KO jest na podobnym poziomie debilizmu jak PIS, licytując się w głupocie - pędząc ku WENEZUELI +
Z warszawą sobie nie radzi a chce się brać za cały kraj paranoja jakas.
Szanujący się obywatele nie potrzebują żadnej kaszanki wyborczej w postaci czeków, bonów i zasiłków. Nie jesteśmy tanimi, przydrożnymi dziewczynkami. CHCEMY SPOKOJU, JEDNOŚCI I GODNEGO ŻYCIA NA CO DZIEŃ, A NIE TYLKO W CZASIE KAMPANII WYBORCZYCH! Za kolejne porcje kaszanki wyborczej serdecznie dziękujemy wszystkim partiom.