Czy społeczeństwo sprzedałoby się za 600 zł.
Sprzedało się za 500 zł, to dlaczego za 600 zł miałoby się nie sprzedać?
Tak właśnie sądzę. Jakieś 80% społeczeństwa skorzystałoby szczepionka za kasę. Jak wiadomo łatwo jest "nas" kupić.
Źle sądzisz forumowy idioto. Pieniądze na dzieci to nie to samo co jednorazowa opłata za sczepienie. Poza tym, nikt się nie sprzedał. Pisać może tak tylko taki stary kawaler jak Ty, któremu całe życie zleci na niczym. Zdanie kogoś takiego jak Ty jest tyle samo warte co zeszłoroczny śnieg.
To ty ? Ten co to "jego głosy PIS już ma" ?
12.19 500+ to kleska pisu, mialo isc na dzietnosc a w tym roku najgorszy przyrost od 2giej wojny,
Bo covid uśmierca kobiety w ciąży.... A tak serio to nic nie mówią o poronieniach po szczepieniach.
Dokładnie tak.
Dlaczego "nas" w cudzysłowie?
Jak to ładnie sobie komuchy wytłumaczyły klęski wyborcze... przykład o 11:50:)))
Dokładnie tak 13:18. Cały czas tak sobie tłumaczą i negują wszystko, co robi rząd. Dzięki temu będą ponosić kolejne klęski w wyborach.
,, 2021-11-26, 11:50
Sprzedało się za 500 zł, to dlaczego za 600 zł miałoby się nie sprzedać?"
Jako senior, chętnie się sprzedam za 300, + płacone przez opozycję totalną. Wg tabel ZUS zostało mnie jeszcze 112 stypendiów. Jako nie zaszczepiony opozycja może zyskać, zapłaci tylko 3-5 razy. Pecunia non olet.
500 mnie nie przekonało , żeby zaufać rządowi to i 600 mnie nie przekona
Mało prawdopodobne. Ludzie spędzają całe tygodnie w areszcie domowym za niezaszczepienie się (niektórzy mają kwarantannę za kwarantanną). Nie takie pieniądze już przez to stracili (o wolności nie wspominając) i się nie poddają, to 600 zł też raczej niewielu jest w stanie przekonać.
mnie by nawet 6 milionow nie przekonalo. wszyscy po tym do piachu za wyjatkiem vipow
E 6 mln by mnie przekonało. :)
zastrzyk szatana