Zazwyczaj w szkole siedziałem po 8 h I do tego musiałem czasem zostać po lekcjach by coś poprawić albo za przeklinanie... Zachowanie miałem nieodpowiednie.. U mnie w szkole trzeba nosić mundurek szkolny;( Dali mi do noszenia bordowy sweter z tarczą szkolną, zgnite czarne buty , szorstkie sztywne szare spodnie a pod sweter muszę zakładać białą koszulę, która też dostałem;( Nosze rozmiar ciuchów S
Moje bmi wynosi 17.42 , rano 17.06
Zazwyczaj jadłem na mieście- frytki lub zwykłego hamburgera ( 255 kalorii więc nie tak źle) albo jadłem latem dużo lodów z robakami albo wpieprzałem ciasta
Jadłem też czasem gumową pizzę, hotdogi idp bmi mam ok 17
Siedziałem w szkole tak długo, ze nie miałem jak jeść obiadu ... Musiałem zjeść na mieście bo kipiłem z głodu... Kalorie obliczalem na widelcu albo przykładałem licznik babci do brzucha
Gdy pikał, oznaczało że babcia się nie umyła I ma gąsienice w zębach
Jadłem tak ok 2 lata I schudłem dużo no CUD nad rzeką
Pale dużo papierosów I przeżywam jak dokucza mi woźny ;( uczepił się mnie
Gdy była dłuższa przerwa w szkole chodziłem do mnie księdza I zakonnicy, którzy chodzili brudni. Dawali mi smrody i różne darmowe rzeczy
Babcia wykupiła smród, by go puścić
Cała szkoła ma mnie dość I mojego zachowania- robią wszystko, abym odszel z tej szkoły
Kiedy się wyglupialem I biegałem po klasie woźny podstawil mi noge . Wywaliłem się i wpadłem w kapustę ...
Albo jak skakalem I tańczyłem koledzy mnie wyzywali A ja nie chcący wylałem kawę nauczycielowi... wylala się na jego garnitur ... który smierdzial szczynami
Znajdź sobie przyjaciół, ale chociażby ludzi, którzy cię będą tolerować i nie zawracaj głowy normalnym ludziom.
Komu niby dupę zawracam? Pijak pchal wózek z Gownem I wiózł gówno na złom chciał je sprzedać staremu guslarzowi bez nóg i głowy który miał osrane gacir
Na co choruję,? Smród pijusa dz vvv
C
Idę spać kołdra mi śmierdzi bardzo smrodem ale trudno zzzzz zrrrrrrr
Babcia Mi podlewa stopy i wlosy. Z radia wyszedł kosmita i dał mi bluzkę z gumy do żucia, która miała głowę
jeszcze nic nie jadłem, chciałbym mieć pitbulla w kolanie A w drugim kolanie Amstaffa bez oka
Musiałem dzisiaj ubrać mundurek szkolny;(
Muszę nosić szkolne ciuchy
Wszyscy nauczyciele maja mnie dość... Bo jestem zbyt wesoły