Zajebisty ,i tak ludzie goscie powiedza ze było beeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We wszystkich chodzic o wage a nie o smak to ze nawala cukru by byl słodszy to juz inna sprawaLiczy sie dla sprzedawcy woda w torcie a nie czy kupisz smaczny a zreszta to i tak jak wyzej npisal ktos i tak to sztuka dl;a sztuki,samemu zrobisz zapewne lepszy i w tej cenie ze cztery
dla mnie lipa nasaczony dla wagi i niesmaczny co najgorsze! wydalam pieniadze w bloto bo znajoma mi powiedziala ze taki dobry ale jak sama n iesprobujesz to sie nieprzekonasz
Dobry tort musi byc dobrze nasaczony,ale oczywiscie bez przesady.Pieczywo owszem-smaczne ale jesli chodzi o jakosc wyrobów cukierniczych to dla mnie porażka.To nawet nie jest bita smietana.Nie ma jak sie samemu zrobi w domku.
Maja tam całkiem sporo dobrych wyrobów.Ja np kupuję czesto ciasto ,,STEFANKA'' Jest pyszne i z tego co wiem robi sie je od początku do konca na naturalnych produktach.Ciastka tortowe...hmm.. tez całkiem niezłe , chociaz wyczuwa sie smak margaryny.Ale ludzie od wieków jedli margarynę :P Smakuje mi tez rodzynkowiec i krówka.
Na wstepie powiem ze nie robie reklamy:) niech sobie szef sam dba o interesy:) Ale:faktycznie ,, Stefanka'' jest dobra.Teraz wprowadzamy do obrotu specjalna margarynę, która jest jakos tam ,, zdrowa''. Nie mam pojęcia na czym to polega, wiem jednak , ze ma to byc hit.Ogólnie moge napisac ze w smaku jest spoko.Krem do ,,Stefanki'' to margaryna, jaja, cukier, kakao i spirytus.Tortowe to samo, tyle ze bez kakao.Ktos tam wyżej napisał ze to nie jest bita smietana. To jest bita smietana, tyle ze smietana roslinna.Czego to ludzie nie wymyslą:)- prawda?:)
hahhaha od kiedy robi sie śmietane z roslin?
jeśli jest masło roślinne, to na tej samej zasadzie jest i śmietana. Myślenie nie boli.
Porażka,za dużo chemii w wyrobach cukierniczych!
dla mnie tragedia, syf, syf i jeszcze raz syf. wszystko w proszku= chemia.