Czy jest dziś otwarty jakiś sklep spożywczy? gdzie tacy zapominalscy jak ja mogą dziś jeszcze coś kupić?
fresh market na koloni robotniczej od 12 do 20
na patronatach Karabasz
bazyliszek na polnej,zabka i jagudka na sienkiewicza i inne pewnie tez tak gdzie prywatny
tesco też jest dzisiaj otwarte, serdecznie zapraszamy
Dzisiaj promocja w Tesco "Pocałuj klamke". Dają klamki za darmo
wulkanizacja na bałtowskiej jak cos ;)
Jutro i w czwartek targ będzie.
niektórzy to wstydu nie mają ,pracownicy sklepów to też ludzie i mają prawo odpocząć ....wczoraj przez takich jak ty kupujących na 5 min przed zamknięciem byłam w domu o północy:(zamiast o 22 szkoda słów.Pozdrawiam tych co to mają dłuuuugi weekend.
Gościu z 20:25. Sflustrowana, co mnie niby obchodzi o której ty do domu wracasz? możesz i nad ranem nikt Cię o to nie pytał bo to nikogo nie interesuje...a sklepy są od tego żeby robić w nich zakupy...nie ważne gdzie...a skoro były nawet 1 maja otwarte niektóre to znaczy że chcieli zarobić, a mnie nie interesuje czy ktoś w tym sklepie siedział bo chciał, czy bo musiał...
nie bądź taki mądry normalni klienci robią zakupy o normalnych porach a nie 5 min przed zamknięciem a co dopiero w święta.Ciekawe czy ci co pracowali wczoraj też byli zachwyceni widokiem twoim i tobie podobnych "zapominalskich" szacunku trochę i pokory....
zmien prace jak ci nie pasuje!!!
brak szacunku dla drugiego człowieka a właściwie chamstwo.które powinno kiedyś jak bumerang wrócić do Ciebie
a że wróci to pewne.
haha no paczcie co za królewna, typowa lalka, ktora pewnie za mlodu chodzila co weekend do sceny a teraz placze.
Doradzicie gdzie w dobrej cenie dorwac bakalie?