Do mnie już z 5 razy wtym miesiącu,do uprzyzkrzenia
tak, to jakaś porażka
skąd maja dane?
do mnie tak samo niby że w jakimś konkursie uczestniczyłam tylko szkoda ŻE MAM Z ORANGE tel
Do mnie nie dzwonili na żaden telefon.
to jest praca tych ludzi i muszą dzwonić więc bądźcie ludzie trochę wyrozumiali
co mnie to interesuje że to ich praca ale nie muszą kłamać bo ja w żadnym konkursie playa nie uczestniczyłam
Ja pracowałam będąc studentka w Kielcach jako telemarketerka i wiem jedno - to jest naprawdę ciężka praca. Kto nie pracował na takim stanowisku to nie wie o co chodzi. Tylko, że ludzie też mają rację bo niektórzy naprawdę naciągają, kłamią itd. Ja dlatego zrezygnowałam bo po prostu strasznie gnębiły mnie te kłamstwa, głupoty, które musieliśmy gadać byle tylko była umowa i ciągłe telefony do klienta. Tylko ja miałam możliwość wyboru innej pracy, a nie każdy tak ma. Z tego co zaobserwowałam w call center to ludzie robią wszystko żeby tylko mieć umowy i to po kilka lub kilkanaście dziennie.Trzeba strasznie uważać na tego typu telefony. A ludzie starsi to już wogóle są łatwym kąskiem na zawarcie umowy. Powracając do tematu ludzie dzwoniący z Play są strasznie, ale to strasznie natarczywi. Grzecznie już kilka razy powiedziałam nie dziękuje, nie interesuje mnie Pani oferta a Ona z wyrzutem do mnie ALE DLACZEGO?!No to przepraszam bardzo gdzie jest Pani kultura osobista i poszanowanie dla klienta?!
Niestety takich telefonów nie da się zablokować, chyba, że ktoś ma włączoną usługę żeby nie były przekierowywane połączenia z anonimowych numerów.
mam nadzieje że się normy unii europejskiej nie długo w Polsce znajdą. W Niemcech n.p. już nie wolno dzwonić ż zablokowanego numeru. tak człowiek ma możliwość sprawdzić kto to dzwoni (na stronach internetowych jak na przykład www.tellows.pl) i jeśli ma taką fajną komórke jak ja po prostu zablokować numer ;)
miłego dnia!