Większość urlopowiczów wybierających się za granicę wybrała wyspy greckie na których jest znikoma liczba zachorowań na covid.
Premier planuje wprowadzić kwarantanne 12 dniową dla osób wracających z wakacji.
Niech jadą wszystkie popaprańce i już nie wracają.
Pytanie tak samo idiotyczne jak nieudacznik, który je zadaje. Widać, że kończą Ci się pomysły na trollowanie.
Dlaczego idiotyczne. Jeżeli na Śląsku jest więcej zakażeń niz na Krecie to jaki jest sens poddawanie wracających turystów kwarantannie? Odpowiedź cwaniaku.
Dlatego, że taką kwarantannę wprowadza coraz więcej krajów. To, że w tej chwili w Grecji jest znikoma liczba zachorowań, nie znaczy, że jutro tez tak będzie, tym bardziej, że nie Ty jeden tam się wybierasz.
Zarządzenia tego rządu są od początku prosto z kabaretu.
Samolotem do Szwecji nie polecisz - zakaz
ale promem może płynąć codziennie.
Dziękuję za zrozumienie.
Premier mówił, żeby zakładać maseczki, których nie poleca zakładać.
To jest Matrix :)
Niektórym jak widać nie da się dogodzić. Co by nie robić, będzie źle.
Człowieku, poleca coś czego nie poleca! Tym ma mi dogodzić?
Co by nie zrobili, dla takich jak Ty będzie źle gościu 15:16. Sytuacja jest wyjątkowa i każdy działa po omacku. Nie myli się tylko ten, kto nie robi nic.
Widzę, że trafiłem na ynteligenta.
Skoro premier poleca i nie poleca, to mam nosić czy nie nosić?
Masz chyba swój rozum 15:18 ? Prawda ? Wszystko trzeba Ci dyktować ? Sam premier, czy nawet cały rząd nie zrobi nic jeśli wszyscy będą tacy jak Ty. Najlepiej tylko krytykować.
To po co podaje sprzeczne komunikaty, skoro i tak ja sam mam podjąć decyzję? Eh, faktycznie głupim narodem wyjątkowo łatwo się rządzi.
Być może nie przemyślał swojej wypowiedzi, albo po prostu zmienił zdanie. Tylko krowa nie zmienia. Sytuacja jest dynamiczna i wymaga odpowiednich reakcji. Dla mnie to nic dziwnego.
Zakładasz kiedy musisz, ciężko to pojąć? A może sam ma przyjechać i ci założyć, bo sam nie umiesz.
No patrz... A ja myślałem, że miał na myśli, żebym zakładał kiedy nie muszę.
Plizz, nie pisz już nic więcej :)))))