Jak najdalej od Ostrowca, strata czasu, jeżeli faktycznie macie problem jedźcie do dużego miasta, poszukajcie w internecie. O pani Jachimskiej niestety słyszałam bardzo złe opinie.
polecam pani pania jolante pisułe z poradni w internacie przy 4 lo to doswiadczony psycholog dzieciecy prowadzi dzieci w wieku przedszkolnym .sama z synkiem korzystałam z jej usług i poprawa była duza po jednym spotkaniu .syn miał 4 lata jak zaczelam z nim do niej chodzic.pozatym w tym internacoe jest wielu innych profesjonalistow takze napewno nie zostawia cie bez pomocy.powodzenia
a czy to jest poradnia prywatna czy na nfz? trzeba miec skierowanie najpierw od pediatry?
tj. placówka oświatowa i jest publiczna tzn bezpłatna. proponuję najpierw iść się zapisać i wtedy panie powiedzą jakie dokumenty będą potrzebne już na wizytę z dzieciaczkiem.
Podaję numer telefonu do PPP 41 2665944.
czy ktoś zna i miał styczność z panią pedagog K.GÓRNISIEWICZ proszę o opinie
Byłam dzis u Jachimska to potwor dla dzieci i dorosłych robi z ludzi wariatow,kobieta bez usiechu!!!!
objawy autyzmu...hm...każde dziecko jest inne, wejdz sobie na internet poczytaj uwaznie na ten temat. objawem moze być ciągle oglądanie rączek czy kręcenie zabawką dookoła tylko teraz pytam, które małe dziecko nie ogląda sobie łapek lub jesli ma pokazane, że coś się kręci nie robi tego samego...
dlatego autyzm ciężko zdiagnozować
na ul .Sandomierskiej otwarto nowy punkt MOTYLEK,To Poradnia Psych- Pedag., w której jest psycholog i logopeda, m.in. Czy mógłby ktoś podać telefon do tej poradni bardzo proszę:)
Polecam Panią mgr Lipiec z poradni psychologiczno- pedagogicznej w Ostrowcu, wizyty(konsultacje) są bezpłatne