Tylko w Polsce samorządy dofinansowują wojsko, bo brakuje sprzętu, a w tym czasie rząd robi dla żołnierzy koncert zamiast kupić im podstawowy sprzęt. Paranoja jakąś
Jesli dofinasowują to nic nadzwyczajnego. Ich dupy również ci żołnierze chronia. A pieniądze samorządu to NASZE SPOŁECZNE pieniądze 19:52. Nie samorządu.
Tak, mamy dosyć takich rządów! Na każdej linii klapa! A miało być tak dobrze! Wystarczyło nie kraść! A co mamy, doszło jeszcze złe zarządzanie, bez planu, decyzje pisane na kolanie i brak porozumienia z unią, bo dziwi to, skoro wszystkie inne państwa mogą się dogadać, a jedynie nasz kraj chce być najmądrzejszy. A co wychodzi, to wszyscy wiemy - np. 27:1 - cha, cha, cha!!! I to ma być przyszły prezydent.
Jaki przyszły prezydent? Nie załapałem.
Co do UE? Ponoć jest skorumpowana
Ja wierzę. Obiecał nam drugą Turcję i los polskiej złotówki wygląda zbliża się to losu tureckiej liry.
Biurokraci brukselscy bawią się za nasze pieniądze i korumpują. Wspólne polowania, lobbowania na rzecz wielkiego biznesu, a w tych imprezach uczestniczą również sędziowie TSUE. Skąd my to znamy? Ze spotkań choćby organizowanych przez KOD-u.
Przypomniał mi się ten europoseł z PiS, co uciekał po rynnie :)
Mów za siebie 13:16. Ja jestem zadowolony z obecnej władzy. Sądząc po sondażach, nie tylko ja.
18:26 Mów za siebie. Ja nie jestem zadowolony z obecnej władzy. Sądząc po sondażach, nie tylko ja.