Takich jak szukasz jest wbrew pozorom bardzo dużo. Powodzenia.
Dlaczego śmieszne? Jak najbardziej ma normalne wymagania, w dodatku są one realne.
mam 32 lata ,jestem wolna i bez dzieci, czyli chyba takie są.
jakie smieszne wymagania??? kazdy ma jakies wymagania wobec potencjalnego partnera jedni wola brunetki inni bladynki jedni mezczyzn wysokich inni niskich ,jednym nie przeszkadza ze ktos jest po rozwodzie innym tak, a zycie weryfikuje czy znajdziemy kogos z naszymi upodobaniami czy spodoba nam sie kompletnie ktos kto od nich odbiega kompletnie....i niech mi nikt nie mowi ze tylko myslac o swojej potencjalnej drugiej połowce myslimy o cechach charakteru a wyglad czy charakterystyczne cechy wygladu sie nie licza. chlopak szuka panny wiec zyczmy mu szczescia i powodzenia, a czy taka znajdzie czy zakocha sie i ulozy zycie z kims innym kims z jakims bagazem zyciowym to tylko zycie pokaze.......
Ja mam 30 lat. Nie mam męża ani dzieci. Za to jestem niezależna finansowo.
Co za desperat szukaj szukaj może coś znajdziesz:)
pewnie, że są. Otwórz się na ludzi i nie szukaj na siłę. Kiedy przyjdzie odpowiednia pora, spotkasz taką !!!! powodzenia :):):)
rada: nie zamykaj sobie tylko drogi do szczęścia. Rozumiem, że nie szukasz kobiety po przejściach, czy z dzieckiem (do czasu kiedy urodziłam dziecko też myślałam, że nie chciałabym bawić się w byłe życie partnera), ale uwierz mi, że kobieta, która ma dziecko ma już zupełnie inne spojrzenie na świat. :):):):)
ja wiem, czy to najsmutniejsze. Dzięki przejściom uczymy się wielu nowych rzeczy, a to oznacza, że jakiś mężczyzna spotka w pełni świadomą i dojrzałą kobietę. to chyba powód do radości. lepsza taka niż rozszalała małolata :):):)
Jak ktoś jest niezależny finansowo to nie chce sie wiazać , bo w dzisiejszych czasach to ciężar nie do udźwognięcia. A jak dziewczyna nie ma pracy , nie ma własnego lokum , to po co ci człowieku taki bagaż . Pomyśl zanim popełnisz błąd. Lepiej samemu , niż zwiazać sie z nieodpowiednią osobą.
a może zróbmy na mieście spotkanie ludzi po 30stce ? będzie większy wybór poznania i co za tym idzie ciekawiej :)
Thomson Ależ Ty zdesperowany facet ,idz lepiej poszukaj na portalach radkowych a nie tu na forum albo wyjdz gdzieś do ludzi, a nie zasmiecac tu forum jakimis desperackimi fanabeliami..
:))))))))))))))))))
Znam cudowną dziewczynę 30+ mądrą,bez zobowiązań,niezależną która do tej pory nie trafiła na swoją drugą połowę czekam na odpowiedz od takiegoż samego kandydata:)
hmm smutne ale prawdziwe, do tego zwięźle ujete ;p
racja dużo jest takich resztek po kimś
Ja tam jestem sama i nie narzekam, wręcz przeciwnie, jest mi bardzo dobrze samej. Nie rozumiem tych , którzy tak szukaja desperacko i łapią byle co byle było - bez sensu. Czy ludzie aż tak słabi są , że muszą sie wspierać na kimś? Singlom jest o wiele łatwiej w życiu , zwłaszcza w takich czasach jak mamy. A ja jestem sama , ale nie samotna . I to jest właśnie duży + , bo mogę zmieniać facetów . Nie pasuję mi coś - droga wolna , bez komplikacji. Pozdrawiam wszystkich singlów z wyboru
=
Panie 30 plus weźcie pod uwagę też to że będziecie kiedyś chciały mieć potomstwo, a z wiekiem coraz trudniej przechodzi się ciążę i dziecko jest narażone w większym stopniu na wady genetyczne i inne choroby.