12;55 wczoraj
Czytałem dawno / nie żałuję ale żadna rewelacja
Ale serio teściowie mają pasować do twoich rodziców? Ciężko będzie w ogóle w twoim przypadku znaleźć kandydata, skoro masz takie podejście.
11.15 ty pewnie klepiesz ciagle biblie
czy Szymo to ten powiatowy kawaler słuchajacy mamusi ?
dziewczyny zostawcie Szymo ma kolejną narzeczyną. Widziałam go kilka razy w lecie z zarozumiałą i pyskatą prymuską z Chreptowicza z mojej równoległej klasy. Nic nadzwyczajnego a bez makijażu wyglądała fatalnie i chyba od nauki zgarbaciała.
Pozdro dla III zmiany.
szukam kawalera po 50. Wdowcy i rozwodniki mnie nie interesują.
Szukasz do tańca czy do różańca? ;-)
Ja pierdziele. Lubisz ryzyko.. Kawaler po 50 w chłopakach do wzięcia jest. Lubi się modlić, zna angielski... Ale on szuka 20latki.
A ja mam 25, więc się nadam. Co zrobię, że kręcą mnie tylko mocno starsi
Wujostwo ma problem ze światami? Na czym ten problem polega?
gość 23.47 w którym roku końcżyłaś Chreptowicza, bo ja w 2010 r
Wdowiec ,kawaler,jak najbardziej, nie daj Panie rozwodnika -to najgorszy sort
No to pewnie się znamy bo ja teź w 2010r
Dlaczego stygmatyzujesz rozwodników? Bi co? Bo źle trafił? Iku rozwodników jest rozwodnikami tylko z tego powodu, że wiązał się z kimś, kto okazał się zupełnie kimś innym. Chyba lepiej wziąć rozwód niż kisić się z babą, która z roku na rok staje się kopią twojej wrednej teściowej.
Nie kłóćta się. Trochę dystansu. Nowe kawały w wątku o dowcipach (w wersji weryfikacji) już do przeczytania.
Źle trafił 16:46 ? Dobre sobie. Wina zawsze leży po obydwu stronach. Rozwodnik to ktoś, kto nie umiał dochować przysięgi a więc człowiek bez honoru. Jak najdalej od takich. To nie jest stygmatyzowanie tylko fakty.
Masz rację, wina za rozpad małżeństwa zawsze leży po obydwu stronach. Po stronie żony i teściowej.
Dochować przysięgi? W samym Ostrowcu zaliczyłem w ciągu ostatnich dwóch lat kilka mężatek i ty mówisz o dochowaniu przysięgi :)