Swój swego zawsze znajdzie...
To z ciebie taki puchar przechodni.
Juz sobie nie pochlebiaj ,większa większość nie nadaje się do życia w normalnej rodzinie z dziećmi ,opartej na fundamentalnych i prostych zasadach.
Masz rację, większość kobiet nie nadaje się do życia na takich zasadach.
Miałam na myśli mężczyzn oczywiście, chociaż to hańba dla tych prawdziwych,nie można takiego nazwać mężczyzną.
Co wy znowu z tymi ludźmi z Wólki macie. Znam tam 3 osoby i zdają się być normalne. Co do mojego poprzedniego wpisu to tak myślałem że nie spotka się ze zrozumieniem.
3 normalne a 333 dziwne to taka tam norma.
Miastowi to lenie, łajdaki, dziwkarze, pijaczki z niebieska kartą. Ale za to na fejsie umieją się pokazać.
11.04 nie oceniaj sie tak okropnie
Nie ocenia ,wyciąga wnioski ,statystycznie taki kawaler ponownie do wzięcia niczego sobą nie reprezentuje, to czym się może pochwalić to jest to co napisane 11.04
11.04 krytykujesz miasto wychodzi to weź sobie ze wsi najlepiej Wójcika. będziesz miaładnie słodkie źyczę i wspaniałą teściową Zenekę
z tymi miastowymi to pojechałaś po bandzie ale masz do wyboru wsiowych, najlepiej wólcoka.
Zrywa zaręczyny i szuka dalej, oszukuje następną bałamuci zamawia zaproszenia na ślub i znów zrywa. Jak go ocenić, miastowy czy wsiowy czy po prostu niedojrzały dupek słuchający się mamusi mimo trzydziestu kilku lat. Szkoda mi Was dziewczyny, Ciebie też Aneko.
ta zarozumiała prymuska chodziła do klasy bio-chem i rzeczywiście ma okrągłe plecy.m
Szyma wybierał przebieraŁ i wybrał zezowatą zgarbaciałą A..tę ale moźe go kręcą prymuski i uczone
Szyma to ten wysoki inspektor z sandomierskiej ?
Do 11.32Ale podłość bije ,czy jesteście idealne dziewczynki? Pewnie zakompleksione na całego 30-40 latki bezdzietne, zasuszone macice udajace biznesmeny,wieczorkiem usuwające wąsiki spod nosa.
Czemu ostrowieckie ksiezkniczki zawsze mowia ze mialy tylko 3 kolesi?