Wiemy, wiemy jesteś najmądrzejsza i najbardziej przewidująca
jeśli jesteś w wieku 50-70 lat to należysz do pokolenia boomerów, upośledzonych upierdliwych roszczeniowych ludzi z rozdmuchanym ego i zaburzeniami narcystycznymi. Normalna osoba z tego pokolenia bardzo rzadko się zdarza.
Nikogo tu nie interesuje twoje pierdol....e. Ciężko ci to pojąć?
O 15.30 "toto" zawsze żre, więc jest chwila spokoju.
Nie wchodźcie w dyskusje z fanatykami, to nigdy nie ma sensu.
E tam. Foliarze, szukający chemitrailsów i ludzie reklamujący, że im ta zła sieć komórkowa zabrała 20 złotych i wyłączyła numer. Chociaż w smsie dokładnie mieli jaką kwotą trzeba było doładować żeby reaktywować konto (to tak z mojego podwórka:)) W sumie to jak ktoś jeździ starą ukrainą i przypina rower do znaku (chociaż przed wejściem są stojaki specjalnie po to) to dla mnie potrójne kombo. Najgorsi są ci, którzy przeszli na zasiłek przedemerytalny i coś im się porobiło pod kopułką. W sumie w tej mieścinie o to nie trudno. Część z nich ma całkiem niezłe renty a mimo to chodzi po śmietnikach (mój sąsiad), inni natomiast wolą stać od rana przed osiedlowym sklepem i łoić co najtańsze trunki.
Jeżeli istniejemy my to inni też mogą. Zgadzam się z Łostrowiakiem, że sami jesteśmy kosmitami.
Jako dowód istnienia innych form życia w kosmosie jesteśmy my sami. Bo dlaczego tylko nasza planeta mogła by być zasiedlona.
Jak nazywa się prostytutka w kosmosie? K..... nie z tej ziemi.
Oczywiście, że tak. Z prawdopodobieństwa to wynika. Aczkolwiek owi kosmici niekoniecznie muszą być podobni do ludzi i niekoniecznie muszą to życia potrzebować takich substancji jak my. Mogą "żywić" się np. metalami.
Co sądzicie o takim temacie ? https://menway.interia.pl/styl-zycia/ciekawostki/news-evp-glosy-z-zaswiatow,nId,2890431