Tam moja mama dostała zwrot podatku zwanego 13 ta emeryturą. Które to składki były wcześniej opodatkowane.
ForumowyIdioto, wcześniej nie miała nawet tego więc ? Co Ci nie pasuje ? Emerytura opodatkowana była od zawsze i nigdy nie było inaczej. Jeśli więc Twoja mama dostała jak to nazwałeś zwrot podatku to powinna się chyba cieszyć, prawda ? Moja się cieszy.
Wystarczyło by aby nie kradli. A tacy jak ty twierdzą że dobry Jarek dał.
Daj spokój i nie ośmieszaj się już. Prawda jest taka, że dopiero Jarek dał, wcześniej jakoś nikt się nie kwapił.
Tak, Jarek wypłacił z osobistego konta bankowego, które posiada od niedawna i kazał rozdać wszystkim Polakom, w tym głównie tobie. Ciekawe, jak ta rozrzutność na zasadzie zastaw się, a postaw się, będzie kultywowana, gdy skończą się akcje związane z wyborami? Pożyjemy - zobaczymy i jak długo będziemy spłacać tę kiełbasę wyborczą kupioną na kredyt?
Teraz ty wymyśl, coś mądrego na moje pisanie:)
Ale głupi jestem i nie wiem już co
Nikt nie mówi, że z osobistego. Faktem jest jednak, że oddał, przynajmniej w części zabrany podatek. Nie wszystkim musi się to podobać i nie wszystkim da się dogodzić więc Twoje zdanie nie jest tu istotne 18:29. Każdy punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Emeryci są zadowoleni bo do tej pory nawet pies z kulawą nogą się nimi nie zajmował.
Dokładnie. Pamiętam tego sztukmistrza z Londynu,ministra finansów Donalda Tuska. Waloryzacje o wartości bułki z plasterkiem kaszanki. Dobrze że już nie rządzą.
Jakos Jarek w 2005 sie nie kwapil do 13tych emerytow. Aaaa czekaj... Wina Millera tym razem.
18:55.Raczej twoja nieudolna propaganda sukcesu jest zupełnie bez znaczenia, bo gdyby nie wybory i walka o elektorat, emeryci widzieliby gest Kozakiewicza. Taka przypadkowa zbieżność faktów. Po wyborach prezenty się skończą.
Tego nie wiesz na pewno 22:11. Poza tym, liczy się efekt i to, co zostaje w kieszeni emerytom. Jakoś wcześniej też wybory były i nikt im nie dawał.
Poprzednicy nie musieli przekupować wyborców, a i tak rządzili dwie kadencje. Widocznie zasługiwali.
23:14, no i za ten (nie) rząd ludzie im podziękowali w wyborach palcem Lichockiej.