Cała instalacja przebiegała poprawnie. Wprowadziłem crack-a nowego. Włączam grę, normalnie się załącza i w menu gry wyskakuje napis. Że występuje błąd 3 podczas isnstalacji. Znaczy przy trzecim kroku instalacji. Czy ktoś może coś poradzić?
kup oryginał to zainstalujesz bez problemu :P
tylko orginał
Zmień cracka bo nie każdy Ci odpali poszukaj w necie
w pudelku powinna byc instrukcja
nie pytałem czy mam kupić ORYGINALNĄ <trak to się pisze analfabeto> grę tylko zapytałem co mam zrobić gdy występuje ma napis, że został trzeci krok instalacji. czy ktoś mógłby mi w jakiś sposób pomóc?
na bank jest w instrukcji, a jak nie ma to pytaj producenta
ściągnięte z neta mam ponad 4 gb.
czy ktoś umie mi pomóc?
może ta wersja jest uszkodzona i nic nie zrobisz, załatw sobie inną ;)
nie odpisałeś na ilu płytkach jest sims 3, jeżeli na 1 ej dvd to nie instaluj na tej samej partycji na której masz obraz gry.
123 - prawdziwy Polak, katolik, a złodziejstwo popierasz? spowiadasz się chociaż z tego?
możesz sobie zrobić obraz z oryginalnej gry nikt Ci nie broni moralizatorze ;)
"ściągnięte z neta 4gb", "wprowadziłem crack-a" - gdzie jest ten obraz jego oryginalnej gry? :]
Może i jestem moralizatorem, ale żyję zgodnie z własnym sumieniem i zasadami, które wyznaję. Ty tak się obnosisz z pisjanizmem, tv trwam, a popierasz piractwo, czyli bezczelną kradzież czyjejś ciężkiej pracy - powiedz mi jak się czujesz przy wypowiadaniu "Nie kradnij" modląc się co wieczór?
gdzie niby popieram piractwo, już dorobiłeś ideologię mam oryginalne gry i zrzucam sobie na dysk a co nie wolno mi?