23.04 masz racje wiem o kim piszesz bbc denkow i okolice
W Denkowie żyją też inni ludzie i też mają oczy i uszy, oj mają, to nie ma się co asekurować.
Nie ma mądrego i władnego a raczej chętnego aby zająć się tym problemem.Cóż w zeszłym roku zrobili Rynek (raczej kawałek ul.Ruckiej z zatoką autobusową).Ile to było mediów, Pan Prezydent, Pan Prezes MPRD, Pan Dyrektor ZUM,Pan Naczelnik..itd. Teraz Pan Radny Miejski z pomysłem cokołu w Rynku Denkowa dla upamiętnienia doktora G.Szaginiana iterpeluje.
A może pierw człowiekowi trzeba pomóc.Trochę więcej empatii i zrozumienia. Pozdrawiam
Denków tak ma. NA Ul.Zielonej też zrobili super drogę. ŻE JAK JEDXIESZ TO ZEBY CI DZWONIĄ.
Denkowskie wiesniaki stoja pod sklepem a reszta to bandyty i dewoty stare.zaorac i tyle.pracowalam tam w sklepie troche i uuuucieklam.
Bo cię wywalili na łeb ,bo z pijusami dawałaś
Mieszkańcy Denkowa
Ulica musi poczekać. Tablica,cokół powstanie w Rynku Denkowskim pamięci lekarza psychiatrii. Radny Miejski interpelacje złożył.Odsyłam do materału na Lokalna Tv.
Takie priorytety przyswiecają.
Masz wrażenie, że radny olewa swoich wyborców?
Powiedz mu to na spotkaniu przed kolejnymi wyborami.
Dobrze, że przypominasz o upamiętnieniu osoby Pana doktora Szaginiena. Wniosek radnego Pietruszki uważam za w pełni uzasadniony z tym, że bardziej przychylałbym się do nazwania ulicy imieniem Pada doktora. Od dawna zastanawiam się, jakim cudem uchowała się do tej pory w naszym mieście ulica L.Waryńskiego - wybitnego działacza komunistycznego? Może właśnie jest odpowiedni moment, aby dokonać zmiany?Na marginesie, zawsze gdy widzę tabliczkę z nazwą ulicy L.Waryńskiego natychmiast przychodzi mi na myśl deklamowana przed laty, na każdej akademii szkolnej "Elegia o śmierci L. Waryńskiego" i słowa "Ach płuca wyplute nie bolą". Po latach dowiedziałem się, że płuca nigdy nie bolą i nie ważne, czy wyplute czy nie, bo nie są unerwione, ale wtedy, gdy pisano tę elegię nie było internetu i skąd autor Elegii miał o tym wiedzieć?
Skoro mamy ulicę Biesiady to czemu nie Szaginiana? Jakie to ostrowieckie...
Się nie podoba Ostrowiec, to droga wolna.
A ja chcę ul Dobra droga.
Przyjdzie czas na prace drogowe, to samorząd zrobi. Kasa jest, spokojnie.