Szczere pytanie do mondrych ludzi . Doszłam do wniosku, że na samym socjalu mi dobrze i nie opłaca mi się pracować . Niech inny robiom co chcom.
500+, Mops, UP i jakoś leci, fajerwerków nie ma, ale czuje się wolna
Teraz Pracować się nieoplaca ale zobaczymy jak ci dzieci będą miały 18 lat i się skończy 500 a później przyjdzie czas emerytury i zobaczymy jak sobie co niektórzy wyrobią lata pracy.
co będę myślałą, co bedzię za 18 lat i na emeryturze, ma być emerytura dla wszystkich równa taki byl projekt, kto wie co bedzie za 30lat
Żebyś się nie zdziwił jak emerytura będzie równa, osoby które wypracują lata na pewno nie pozwolą na takie dziadostwo by dostawać to samo co osoba której nie chciało się robic.
Debilu foliarzu nie chodziłem i nie chodzę w masce, a z tego co słyszałem w pierwszej kolejności będą szczepić takich nierobow jak ty by zmniejszyć wydatki na socjal.
Emerytura obywatelska to nowy pomysł rządu na walkę z biedą wśród seniorów.
Rząd miałby zapewnić każdemu seniorowi minimalne świadczenie emerytalne. Byłaby to swoista rewolucja w myśleniu o systemie emerytalnym w Polsce – stała, równa kwota pozostająca bez związku z opłacanymi przez lata pracy składkami.
Skąd wiesz że za 30 lat tego nie będzie? Myślenie teraz o emeryturze nie ma sensu, wszystko się może zmienic
W Ostrowcu za minimum NIE,dlatego co roku wyjeżdżam na zachód gdzie mam ponad na polskie 8000 zł.
Ja na miejscu mam średnio 5 tyś i nie muszę nigdzie jeździć.
w sumie niektórzy lubią uciekać od rodziny :)
Głupoty piszesz, tyle w tym temacie.
Tak zadluzone panstwo jak Polska nigdy nie da darmowych emerytur niewazne jak wysokich. To tylko kolejna obietnica zeby zdobyc elektorat. Za 10 lat po Pisie sladu nie bedzie.
U nas w dablinie to sie pracuje cale zycie, nikt nie mysli zeby brac cos za darmo
Przeciez ten debil celowo wrzuca takie posty Dajcie sobie spokoj z idiotami