Jak w temacie. Zastanawiałem się nad otwarciem własnego bistro, w którym serwowałbym kanapki, sałatki plus domowe ciasta. Plan na otwarcie był latem tego roku.
Jednak czy w obecnej sytuacji jest sens sie nad tym zastanawiać?
Lepiej otworzyć czyjąś... Cóż za sformułowanie pytania?
Zależy jaka lokalizacja, czy lokal własny, czy wynajmowany, zależy jakie będą ceny i jakość potraw.
Wydaje mi się że jest to marny moment na otwieranie takiego biznesu.
Teraz miejsca znane i uznane walczą o przetrwanie.
Zależy co chcesz serwować. Nie polecam na pewno otwierania kolejnego kebaba czy pizzerii bo jest ich wiele w okolicy i będzie Ci trudno się wybić. Szczególnie w obecnej sytuacji, w ktorej trzeba zaserwować cos naprawde ciekawego aby przyciągnąć do restauracji nowe osoby.
Jeśli szukasz wyposażenia polecam to miejsce ---> https://www.gastropuls.pl/ Powinni Ci mniej więcej napisać ile będzie kosztowało wyposazenie kuchni (wyposażenie kuchni jest ważniejsze niż wystrój bo od tego zależy jakosć serwowanych potraw)
Myslę,ze sałatki, kanapki czy smaczna kawa mogą się sprawdzić. O ile zaoferujesz dobre ceny.
Teraz jest najlepszy czas na otwarcie restauracji życzę powodzenia
Kto ci przyjdzie w Lostrowcu. Jak tam i przed zaraza było pusto w mieście.. Kto mądry to już dawno wyjechał. Zostali tylko starzy ludzie., i 500 +"
Jak lubisz dobrze nakarmić swój brzuch.....to owieraj,nie będziesz głodny chodził a o dochodach finansowych to zapomnij.
Oczywiście tylko pamiętaj kup najdroższe wyposażenie i weź duży kredyt w banku
Otwórz teraz bo wszystkie zamknięte.