Nieźle musiał nadawać w poprzednim ustroju g z 8:00
Dzięki za uznanie. Za to nigdy nie należałem do żadnej sekty, bo złą wolę i fałsz czuję na odległość.
"DOMAGAMY się ustalenia i ukarania wieloletnich hejterów Pana Prezydenta Górczyńskiego" to jak to jest piszesz że do żadnej sekty nie należysz a piszesz w liczbie mnogiej ?
Jestem wyrazicielem opinii publicznej. Coś Ci się nie podoba? To masz problem, neofaszysto.
Dobrze,że mamy prazydenta a nie burmistrza.Spadek ilości mieszkńców wskazuje na to,tu jest problem.
W Nowym Jorku mają burmistrza od zawsze i z tego, co wiem nie narzekają.
Gość podpisujący się mieszkaniec Ostrowca to zapewne gość typu Dykciarz
Ludzie nie znając niektórych pojęć, przykładem jest 08:30 nazywający przedmówcę neofaszystą robią wszystko, by dopiec oponentowi, tym samym ośmieszają się swymi wypowiedziami. Najwidoczniej będąc anonimowymi nie zależy im na opinii innych uczestników tego forum.
Winny się tłumaczy.
Czy zmianę tytułu tego wątku mamy traktować jako groźbę karalną w stosunku do Prezydenta Górczyńskiego oraz mieszkańców Ostrowca i niezwłocznie zgłosić o tym fakcie do organów ścigania? Pytanie skierowane jest do sprawcy zmiany tytułu. POWAŻNA SPRAWA!
CZY TO JEST ZAPOWIEDŹ AKTU TERRORYSTYCZNEGO????
09:26 Jestem autorem posta 09:24 i nie mam nic wspólnego z nazywającym się "mieszkaniec Ostrowca". Jestem zwolennikiem rzeczowych i kulturalnych wypowiedzi. Pozdrawiam.
APEL DO OSTROWIECKIEJ POLICJI O INTERWENCJĘ W SPRAWIE GROŹBY KARALNEJ ZAWARTEJ W TYM WĄTKU. Kiedyś, w Gdańsku zlekceważono wpisy w internecie o zamordowaniu prezydenta miasta.
Ten wątek jest o Rudym Prezydencie,domyślam się ,że chodzi o Górczyńskiego bo jest Rudy i rozprawa sądowa w ,której oskarża go prokurator jest 10-tego.
8;00czy sądy są nasze czy ich?