Pamiętam kiedy jak obecny rząd zarzucał PO, że nie chce obniżyć podatku na paliwo. Teraz mają możliwość się wykazać.
Jak twój ZSLowy arbuz bedzie rządził to obniży.
Nie obniźą bo muszą mieć z czego kraść
Po co ma obniżać skoro paliwo jest tanie jak dawno nie było. Takie coś może tylko idiota wymyślić.
a VAT już obniżyli czy zostali tą "chwilową" zmianę na stałe?
Dzisiaj na Kilinskiego ON 3,90 ZŁ za litr a E 94 po 3,80 taniej nie będzie
A ty clownie forumowyidioto, jeszcze od wczoraj szukasz danych, ile przeznaczyła i co zrobiła koalicja PO PSL w przeciwdziałaniu suszy? Wczoraj zadałem ci pytanie w temacie wątku przez ciebie założonego, a ty clownie milczysz i nie jesteś w stanie odpowiedzieć?
Ale żyjemy tu i teraz. Widzę że Twoja agresja jest wywołana prawdą jaką pisze lub trudnymi pytaniami.
Przypomnę, że to PiS mówił czego to nie zrobi jak dojdzie do władzy. No i jedyne co zrobił to prosił naród aby ogródków nie podlewali. Będę się modlił za ciebie, buziaczki i "pozdrófka "
Jaką prawdą ? Taką, że naprawdę jesteś idiotą ? Choć raz napisałeś chociaż prawdę. Twoje pytania nie są trudne, są idiotyczne. Według Ciebie rząd powinien zacząć produkcję wody ;) Eh, idiota.
Nie czytaj, nie odpowiadaj. Po się się stresujesz.
Gdzie ty clownie widzisz agresję? Ja ci wczoraj odpowiedziałem ile przeznaczył na ten cel i poprosiłem o dane tak dla równowagi, które przeznaczyli poprzednicy. Jak widać, nie możesz się dokopać do tych danych i jak zwykle wyszedłeś na pajaca. Modlitwy przeznacz na swoją osobę, a te buziaczki zostaw dla swoich idoli, bo jeszcze pomyśle, że jesteś ciepły.
Zrobiła to samo co PIS w poprzedniej kadencji ok. 2007. Szach mat trollu.
Ponad połowa ceny benzyny to podatki. Ja obniżyłbym akcyzę, ale do tego trzeba odwagi.
Sorki mogło się zmienić, jakby nie patrzeć Jarek mówił to 9 lat temu.