A ja nigdy nie miałem, w przeciwieństwie do ciebie, bo trafiałem na religii na uczciwych księży:))))
Jaki odsetek księzy to pedofile?A jaki wsród LGBTowców?
Tępoto nadal nic nie rozumiesz. Pedofilia nie jest zależna od orientacji seksualnej, a głównie od zdegenerowania i braku zasad moralnych pedofili, w tym również kanalii wśród księży. Wstępna kastracja przed wstąpieniem do Seminariów w pełni wyeliminowała by ten problem.
Pedofil to pedofil niedorobieńcu,profesja nie ma tu zadnego znaczenia.Jak ksiądz homoseksualista pedofil przestanie być księdzem to czym nadal bedzie tłuku ograniczony umysłowo.
Jednak nie zmienia to faktu gościu 14:35, że większość pedofilów to homosie.
14:36. Nie zmienia to faktu, że mataczysz i mijasz się z prawdą.
Nie, nie mijam się z prawdą i nie mataczę.
14:46. Jesteś naukowcem zajmującym się badaniem przyczyn pedofilii? Serdecznie witamy na naszym prowincjonalnym forum. Jeśli jednak nie jesteś naukowcem, to spierdalaj ze swoim "faktami".
Tłumoku niedoj...... ny, akurat właśnie księża mają powody do zachowań pedofilskich w związku z celibatem. W innych grupach zawodowych zachowanie celibatu nie jest koniecznością, a pedały księżowskie zaspokajają się w lawendowych mafiach kościelnych i nie muszą wykorzystywać dzieci. Nadal rżniesz głupa, choć zupełnie bez powodu, bo czy głupi musi udawać głupiego i po co?
14:42 do tłumoka niedojeb........ego z godz. 14:35.
Co ma celibat do zachowań pedofilskich 14:42 ? Czyli jak ktoś nie jest w związku to również jest zagrożeniem dla dzieci ? Co za bzdurna teoria.
Tak, jest zagrożeniem, jeśli nie jest w związku, a jednocześnie jest zerem moralnym i ludzką kanalią.
Czyli każdy kto nie jest w związku to teoretyczny pedofil,co za bzdura
Jeśli jest przy tym kreaturą i zerem moralnym, jak wielu księży, to stanowi zagrożenie jako pedofil.Ile razy trzeba ci powtarzać amebo, w koło to samo?
Takie zera jak ty napewno są pedofilami pedale.
Hau! PISUARDESSA dała głos:))))
Odbyt dał głoś,czego ci potrzeba?Knota?
Zygmunt go dzisiaj jeszcze nie zapiął i szczeka kundelek.