Bardzo się tego obawiam ... Bezzębna wrozka bez rąk przepowiedziała , ze może być wtedy koniec świata . Będę miał wtedy 34 lata . Wrozka posłużyła się klęskami żywiołowymi i trumnami . Zaczęła straszyć , ze trąby powietrzne przyjdą ... Wrozka mówiła tez o inwazji obcych . Nie chce by kosmici tu przyszli ... Nie chce by kosmici spalili księżyc .... Wrozka bez zębów mówiła tez , ze niebo będzie czarne a słońce czerwone . Księżyc się zmniejszy i zniknie . Wrozka zaczęła mówić o tym jak zle jest na świecie i ze tyle gospodarek pada. Burzy się mocarstwo hiszpańskie . Upadają banki radzieckie . Wrozka mówiła , ze ma 75 lat . Opowiadała o tsunami i burzach piaskowych . Ze nawiedzają już świat . Wrozka powiedziała , ze za 100 lat wszyscy zamienia się w drzewa . Za tysiąc lat roboty się zbuntują i opanują cały wszechświat . Chciałbym by świat istniał ! Wrozka miała brudne paznokcie i trzymała w ręce termometr . Mówiła o obcym strzelającym z oczu laserem . Wysyp kurzu . Cytryna
Wrozka mnie bije
Spleć sobie pejsiki w warkoczyki i uspokój się.
Mam włosy lekko za brodę wiec mogę je spiąć ... wyglądam jak Jeff the killer !!!
Włosy nie. Pejsy. Będziesz wyglądał prawdziwie.
Nie mam pejsów
Wgl nie mam jeszcze brody ani włosów pod pachami
Tylko tak się pocę , ze nauczyciel się ode mnie odsunął jak byłem przy tablicy
Śmierdzi ode mnie brudem
Umyłem zeby mydłem i idę spać
Jade na pole
Wrozka mnie nakarmiła starym chwastem
Wrozka mówiła ze ziemia pęknie .. Jestem naiwny i w to wierze