Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Czy to prawda , ze koniec świata będzie za 20 lat ? Przeraziłem się diabła

Ilość postów: 10 | Odsłon: 492 | Najnowszy post
  • Czy to prawda , ze koniec świata będzie za 20 lat ? Przeraziłem się diabła

Bardzo się tego obawiam ... Bezzębna wrozka bez rąk przepowiedziała , ze może być wtedy koniec świata . Będę miał wtedy 34 lata . Wrozka posłużyła się klęskami żywiołowymi i trumnami . Zaczęła straszyć , ze trąby powietrzne przyjdą ... Wrozka mówiła tez o inwazji obcych . Nie chce by kosmici tu przyszli ... Nie chce by kosmici spalili księżyc .... Wrozka bez zębów mówiła tez , ze niebo będzie czarne a słońce czerwone . Księżyc się zmniejszy i zniknie . Wrozka zaczęła mówić o tym jak zle jest na świecie i ze tyle gospodarek pada. Burzy się mocarstwo hiszpańskie . Upadają banki radzieckie . Wrozka mówiła , ze ma 75 lat . Opowiadała o tsunami i burzach piaskowych . Ze nawiedzają już świat . Wrozka powiedziała , ze za 100 lat wszyscy zamienia się w drzewa . Za tysiąc lat roboty się zbuntują i opanują cały wszechświat . Chciałbym by świat istniał ! Wrozka miała brudne paznokcie i trzymała w ręce termometr . Mówiła o obcym strzelającym z oczu laserem . Wysyp kurzu . Cytryna

Gość_Jeff killer
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Czy to prawda , ze koniec świata będzie za 20 lat ? Przeraziłem się diabła

Wrozka mnie bije

Gość_Jeff killer
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Czy to prawda , ze koniec świata będzie za 20 lat ? Przeraziłem się diabła

Spleć sobie pejsiki w warkoczyki i uspokój się.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Mam włosy lekko za brodę wiec mogę je spiąć ... wyglądam jak Jeff the killer !!!

Gość_Jeff the killer
          Zgłoś
          Odpowiedz

Włosy nie. Pejsy. Będziesz wyglądał prawdziwie.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Nie mam pejsów

Wgl nie mam jeszcze brody ani włosów pod pachami

Tylko tak się pocę , ze nauczyciel się ode mnie odsunął jak byłem przy tablicy

Śmierdzi ode mnie brudem

Gość_Jeff the killer
              Zgłoś
              Odpowiedz

Umyłem zeby mydłem i idę spać

Gość_Jeff the killer
                Zgłoś
                Odpowiedz

Jade na pole

Gość_Jeff the killer
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Wrozka mnie nakarmiła starym chwastem

Gość_Doomsday
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Wrozka mówiła ze ziemia pęknie .. Jestem naiwny i w to wierze

Gość_Jeff
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -