Podobnież Pismen
A ta baba co uważa się za dziennikarkę.
Ale o kuzynie Walesicu juz się nie napisała,że dostał posadę w pcpr
Ale ludzie maja bujna wyobraznie. Od razu napiszcie ze wskoczyla mu do lozka... zal mi takich ludzi, ktorzy zeruja na plotkach a gowno wiedza. Kto sie msci na Ani za jakis artykul? Niestety praca dziennikarza i jego artykuly nie zawsze wszysykich zadowalaja, ale trzeba sie z tym pogodzic.
http://weszlo.com/2015/04/28/jak-co-wtorek-krzysztof-stanowski-109/
A to nie wiesz że wszystkie media w Ostrowcu - gazety i telewizje - dostają kasę ze Starostwa i Urzędu Miasta za publikację przeróżnych materiałów samorządowych? Słyszałem o kwotach, ale nie będę tutaj przytaczał, bo to informacje niesprawdzone i zaraz komuś żyłka pęknie.
O jakiej etyce w mediach gościu z 18:54 mówisz. Facet z ostrowieckich mediów wynajmuje lokal pod sklep z dopalaczami w Rynku ... .
Sprawdź sobie w słowniku słowo "szkalować", bo używasz go nagminnie, a nawet nie wiesz co oznacza.
Świetna Pani Redaktor, z duża wiedzą o dziennikarstwie i sporych umiejętnościach :P Dla tych co nie złapali to jest ironia.
gdzie jest Pismen?
Spalony to jest bohater artykułu i jego giermkowie wciskający ciemnemu ludowi bajki na forum
Zero wpisów, pochwał czy krytyk pismena na tym forum od jakiegoś czasu.Wszystko proste jak drut.
A czy ta kasa nie była dla Pismena za jego działalność na forum ?
Wobec powyższego... Wobec pytania masz pytanie? Nie mam pytań... Ludzie są jednak jacy są.
Kogo pytasz?