1) Polska przyznała 12 punktów piosenkarce z Izraela ( najwięcej) a ta poproszona o komentarz mówiła min. o Holokauście w Polsce ( winni Polacy?)
2)Butna odpowiedź ambasadora Ukrainy na sugestię , że Ukraina/ prezydent mógłby przeprosić za zbrodnię wołyńską
Szerzej w internecie
Nic nowego w historii Polski.
Usłyszałem te słowa i uszom nie wierzyłem. Mam nadzieję że w rządzie mają jaja i postawią tego gościa do pionu. Jeśli nic nie zrobią, to 3 stowki więcej nie pomoże na jesieni. Myślących podobnie jest więcej.
Teraz to nie ma znaczenia, bo Niemcy sypnęły groszem i teraz oni zaraz po USA są największym sojusznikiem Ukrainy.
Gdy się patrzy na to wszystko, to Napoleon miał 100% racji mowiac: nie boje sie armii lwów dowodzonych przez owcę ale boję sie armii owiec dowodzonej przez lwa.
Więc czekam na lwa, który Polske będzie miał naprawdę w sercu i umyśle a nie tylko o niej ładnie pier...dolil.
Myślisz, że się doczekamy? Ja myślę, że już tego nie dożyje. Poza tym zaraz to będzie inna Polska. Mieszniana różnych kultury, narodowości, języków i ras.
Wciąż nie trace nadziei. Kocham ten kraj i wkurzam się widząc co tu się wyprawia. Jak ogromny potencjał jest marnowany i to przez tych z lewą i prawą. Nie mamy szczęścia do mądrych rządzących. Niestety.
Ambasador niech pakuje manele i wypad, niech dudy pozabiera bedzie mogl pograc jak mu pasuje
Ambasador niech pakuje manele i wypad, niech dudy pozabiera bedzie mogl pograc jak mu pasuje
W Polsce jest bieda, a będzie jeszcze gorzej, bo Polacy muszą utrzymywać 7 milionów ukraińskich nierobów
Dobry artykuł do poczytania i przemyślenia.
https://www.salon24.pl/u/lukaszwarzecha/1302896,sami-wyhodowalismy-ukrainska-bezczelnosc
Admin gość z 14:08 to antypolski ruskowo tuskowy yebany trol. Działaj, Kasuj takie prowokacyjne wpisy. Zanim Polacy namierzą i skasują tego sqrwysyna.