do Pismena. Jak czytam Twoje interpretacje, to uśmiecham się i myślę co też zrobili z tak wychodzonego studenta? Nie pozwól aby Twoje dzieci wychodziły studia :)
Ewa Stankiewicz nie atakowała a była atakowana.
poseł będący osobą publiczną ma psi obowiązek odpowiadać na pytania dziennikarza, zwłaszcza, gdy zadawane są w granicach norm zwyczajowych. a kto tego nie rozumie -parafrazując jedną z wypowiedzi ś.p. naczelnego autorytetu moralnego III RP - pewnie nie dorósł do demokrecji...
Czy ty jesteś ułomny intelektualnie ??? Ten wątek dotyczy chyba PO, a nie ,,pewnej partii, swego czasu bojkotującej pewne stacje"? Rozumiem, że w braku argumentów - zniżyć się trzeba, do znanego za PRLu kontraargumentu - ,,A u was biją Murzynów"...
pismen 19.47 twój ukochany premier odpowiada na pytania kiedy ma na to ochotę.
Póki co to partia miłości strzelała do tych nienawistników pisiorów i podrżynała im gardła gdybyś zapomniał. To tak a propos prowokacji
Oczywiście wszyscy, którzy krytykują PO z góry zostają zaszufladkowani jako zwolennicy ,,ukochanego prezesika". Żenujący jesteś mały, zakompleksiony człowieczku... Nie dostrzegasz, że podobnie jak zagorzali zwolennicy PiSu mimowoli wpadasz w zbliżony schemat. Tyle, że ty twierdzisz - jestem z PO jestem ok, a wszyscy inni to zdrajcy i pisowscy agenci"... Kolejna przesłanka, że jesteś tylko partyjnym cynglem. Nie przywdziewaj więcej szat niezależnego i obiektywnego komentatora, bo się kompromitujesz
pismen nie odebrałeś przekazu dnia???? Koledzy z partii potępili zachowanie Niesiołowskiego, nawet świński ryj wyraził coś w rodzaju oburzenia Chyba dostaniesz dziś po kieszeni :)))))
pismen a czy ty w ogóle posiadasz własne zdanie, bo jak się czyta co piszesz to toczka w toczkę to samo co w tvn, polsacie nie wspominając o GW- nie
mam nadzieję że jak Pacelt kiedyś tu przyjedzie nagrodzi cię pismen za twoją ciężką prace każdego dnia wśród tej ciemnoty, która nie rozumie jak platfusy chcą dla niej dobrze
Nie jestem wielbicielka posla Niesiolowskiego ale ta pismacza z Dziennika Smolensko-Polskiego prowokowala go.Moze tym razem wypadaloby zlozyc tez donos na slawetna "malpe w czerwonym" ;)
martik samaś chamko małpom
pismen tys podobny do niesioła.Tylko un ucył o owadach a ty cheba o ptokach.bo mosz w głowie pierze.he