pismen -lepiej z innymi zgubić jak z tobą znaleść.
pismen - bo klawiaturka ci sie zagrzej. idz popros admina zebu wyciął twoich adwersarzy ponieważ inaczej sobie byś nieporadził.
Zauważyłeś, że jesteś jednym już z ostatnich ślepo wierzących jeszcze w tą władzę?
pismen - nie gryź już tak tej klawiatury. A ja pytam się wciąż ciebie - a co mówią lekarze?
tak jak mówiłem - pismen już z płaczem pobiegł do admina ... ha ha ha ... przecież inaczej być nie może. Tak zawsze kończy się rozmowa, że adwesarze pismena są blokowani.
Bądźcie zdrowi - w realu i tak nas nie zablokujecie.
pismen - dlugo cie nie bylo - poszedłęś po tabletki?
pismen - oj tak, tak, przecież ty nikogo nigdy nie obrażasz, a już napewno nie ludzi, ponieważ "mohery" to wiadomo - nie ludzie. Prawda? Ale otwarta była ta apteka czy nie?
pismenie - a u ciebie biedaku już za późno? Oj, to przykre.
niebawem podwyzka podatkow, bo braknie na utrzymanie dworu i swity http://wpolityce.pl/wydarzenia/28565-utrzymanie-prezydenta-komorowskiego-jest-o-70-mln-zl-drozsze-niz-utrzymanie-krola-norwegii-ze-swita-co-na-to-krytycy-bizantyjskiego-dworu-sp-l-kaczynskiego
nie ma się co dziwić - obecnie rządzący przyzywczaili już społeczeństwo, że za nicnierobienie też trzeba słono płacić. A ja się pytam, z jakimi inicjatywami wystąpił na arenie lokalnej albo zagranicznej, że utrzymanie jego dworu kosztuje wiele milionów wiecej niż Kaczyńskiego ??? Mierny prezydent, który rzeczywiście potrzebny jest do tego, żeby pilnować żyrandola w Pałacu...