Jakoś nie jest mi źle. Pracuję, mam rodzinę, jesteśmy szczęśliwi. Żyjemy. Cierpię tylko na nadmiar malkontentów wokół. A moja najlepsza koleżanka - dobrze sytuowana osoba - po prostu narzeka tylko po to by narzekać. Dziwne.
Czyli od razu malkontentem jest ten, kto wskazuje nadużycia i w sposób merytoryczny krytykuję (bo jest za co) kochaną władzuchnę? Śmieszne. Lepiej niczego nie wiedzieć, żyć w błogosławionej nieświadomości, głupkowato się cieszyć i bez namysłu przyjmować lukrowaną rzeczywistość, którą przedstawiają media, tak? Nie dajmy się zwariować. Osoba, która ocenia w sposób uzasadniony, ale negatywnie dane działanie nie jest żadnym malkontentem krytykującym dla zasady. Nie daje sobie po prostu wciskać kitu.
dokładnie, krytyka dla samej krytyki to byłby malkontyzm ale nie krytyka uzasadniona.. 17:20 broni władzy bo pewnie siedzi na państwowym to mu nie brakuje a nawet sjesty juz mają
Staniszkis dobre slowo to powie tylko o jednej partii.
A pomijając, kto to napisał, to może warto przeczytać najpierw i wtedy powiedzieć, czy to prawda, czy nie?
To czytaj do poduszki codziennie, jeśli nie wiesz co Pani Profesor ma do powiedzenia. Nic nowego od lat.
Przeciętne wynagrodzenie w II kwartale 2012 roku wyniosło 3 tys. 496,82 zł, czyli wzrosło o 3,9 proc. w ujęciu rocznym - podał Główny Urząd Statystyczny.
W ujęciu kwartalnym przeciętne wynagrodzenie spadło o 0,41 proc.A w Ostrowcu to pewnie 2 tys.Kto ma tyle?
Pani prfesor przeszkadza PO, a reszta to tylko parawan. Jak JK nastanie - wszystko OK.
Zakochana w prezesie coz innego moze wymyslec, ani po raz pierwszy, ani po raz ostatni takie teksty produkuje. Szkoda czasu na czytanie.
@pismen, akurat tobie przydałby się jakiś ,,odchamiacz" od lektury ,,Wyborczej" i jej satelitów. Najnowsze badania przeprowadzone na reprezentatywnej grupie 1000 lemingów wskazują, że już tygodniowa lektura tego periodyku może wywoływać u 90% badanych negatywne skutki w percepcji otaczającej rzeczywistości, prowadzić do schizofrenii oraz urojeń, przejawiających się w zrzucaniu odpowidzialności za wszystko co złe w polskiej polityce na Kaczyńskiego. Dlatego jako młody lekarz polecam remedium w postaci lektury artykułów naprawdę mądrych ludzi, do jakich niewątplwie zaliczyć należy panią profesor :)
Ale wybór oczywiście należy do Ciebie. Pamiętaj jednak, że ostrzegałem :)
Za to lepiej czytać GW, tam jest czysty obiektywizm.
Może i zakochana w prezesie, ale co do PO to ma całkowitą racje.