ceny mamy wyższe niż na zachodzie a zarobki wyższe niż na wschodzie i tu i tu jesteśmy liderem DZIĘKUJMY p.ROSTOWSKIEMU ,SIKORSKIEMU ,i naszemu ukochanemu przywódcy TUSKOWI
wschód nie jest w unii. Porównałeś adwokatów czy lekarzy i prezesów?bo te zwykłe zawody tak różowo nie wychodzą. Inaczej nikt by nie jeździł dorabiać za granica, naprawdę..
Porownanie realiow a nie bajek, chocby:
- domy i mieszkania zajete przez komornikow i banki - nowe domy i bloki rosnace jak grzyby po deszczu
- zmiana samochodow na malolitrazowe - zmiana samochodu na "bryki"
itd.
oczywiscie co gdzie kazdy moze sobie dospiewac sam.
Oczywiście, w kraju jest coraz lepszy dobrobyt, że nawet przegoniliśmy zachód. Taka jest rzeczywistość, bo tak powiedział @pismen i PO. A to co się wydaje więszkości społeczeństwa, to wyobraźnia i marudzenie. Cieszmy się z tego dobrobytu, który mamy dzięki wspaniałemu rządowi fachowców.
Niecałe 40 % przy frekwencji poniżej 50 % to nie większość, a poza tym to od wyborów wiele się zmieniło.
Zresztą co tu więcej mówić, skoro w sondażach na przyszłego premiera, Polacy najczęściej wskazywali Kwaśniewskiego, więc o czym tu mówić. Większość głosuje na ładne oczy, więc większość(głosująca) nie ma racji.
Pismen pie...isz jak potłuczony.
a ceny takie same jak u nas albo niższe i to dużo,dziękuje panie donaldzie za to że pracuje za najniższą a pan niech dalej obiecuje i daje przykłady poprawności działania pańskich ministerstw i urzedników swoich
Łubu dubu łubu dubu niech nam żyje Donald z klubu..To pisałem ja, Jarząbek.
mirek nie wiem kim jestes ale jaka alternatywe widzisz do PO- Ruch Palikota chyba nie bo sama nazwa juz odstrasza poniewaz przechodzilismy kult jednostki,choc mnie osobiscie najblizej,programowo chodzi mi o liberalizm człowieka jednostki,nie gospodarczy,tu blizej mi do socjalizmu interwencjonizmu panstwwego stworzenie wla -snie takiej parti mi sie marzy.Istniejacy PiS dla mnie nie rozni sie od komunizmu jest partia dyktatury i słuzy obcemu panstwu ideoligicznemu Watykanowi(nie rozni sie w swoich pogladach od Papieza)SLD przefarbowani socjalisci a kazdy intyligent w tej partii ktory wiedział co to jest dydtatura proletariatu i słuzył Moskwie jest zarazem zdrajca Polski jak i Ci co chca panstwa wyznaniowego.Choc mam wiele przyjaciół wsrod tych parti a najbardziej ciesze sie z tego ze wypromowałem jednego z nich Dude z MEC.To oni ludzie bez bagazu komunizmu osoby i walczace z tym systemem powinni zejsc ze sceny politycznej a zastapic ich nowi socjalisci,chadecy,endecy,liberałowie,idd
Powinno byc:To oni ludzie z bagazem komunizmu i osoby walczace z tym systemem(działacze Solidarnosci)powinni zejsc ze sceny politycznej,a zastapic ich nowi socjalisci,chadecy,endecy,liberałowie idd