Lubie takie badania i tyle niezaleznie od czegokolwiek. Wystarczy odpowiednio ustawic prog i juz mamy oczekiwane wyniki. A jak wygladaja "biedne dzieci" naogladalem sie do woli przez wiele lat. Na zupe zlotowki nie ma a na cole i komorke (wypasiona) kasa jest. Ale w dochodach bieda totalna.
bo mamy Tanie Państwo. PO ogłosiło, zwiększyło szeregi urzędników, to i ludziom żyje sie dostatniej......POlityka miłości się rozwija pod Słońcem Peru...
a nie rozumiesz tego, że biedniejszy rodzic wydłubuje resztke kasy, by kupić dziecku komórkę, bo inni mają-żeby nie czuło sie gorzej??i ciuchy markowe wypatrzy za grosze w ciuchlandzie, bo inni maja..zapozyczy się, by wysłać dziecko z resztą klasy na wycieczkę...itd..nie robiłeś tak widocznie dla swoich synów..bo nie musiałeś. A innym potrafisz tylko zarzucać kłąmstwo...nieładnie, jak na miłośnika POlityki Miłości.
tak przyjaznego ludziom państwa nie było od 30lat, więc co tu porównywać...i mydlić oczy...i podlizywać się PO wbrew rozsądkowi...
dziś mile byłem i nadal jestem zaskoczony dziś nam PO -dwyżki ponad 20% na wędliny zafundowano no i co na to pismen i reszta zwolenników POpularnej partii POpierajcie POzdychacie z głodu
no niby masz racje pismenku właściwie to nic nie jest centralnie podwyższane,ale wzrost cen to wzrost Vatu,paliw,energii a te sa sterowane o ile sie nie myle przez ministerstwa którymi zarządzają ludzie w większości z PO.Więc koło sie zamykaw tej kwestii chyba sie nie myle
Skoro tak, to czemu Tusk wypominał Kaczyńskiemu podczas debaty telewizyjnej ceny jabłek? To Kaczyński miał wtedy wpływ a Tusk teraz nie ma? O litości pismen bo się zapętlasz coraz bardziej..
U mnie w sklepie ceny takie jak wczoraj.
Jeszcze chwila a zafundują nam nie Grecję ,bo od niej to bardziej ubogo żyjemy a Koreę z czasów KIM-ów tę o wiele brutalniejszą niż obecnie.
i dyżurny przesmiewca forum- trefiniś wychwali i to pod niebiosa...