a nie jest ??? z punktu widzenia obywatela jest o wiele lepszy, gdyż zostaje mu w kieszeni więcej pieniędzy. niskie składki w zamian za co niska emerytura. a nie wysokie składki, jak w przypadku zusu i brak gwarancji, że w ogóle emerytura będzie. gdyby system krus był powszechny na pewno byłoby korzystniej !
Jak to nie wspomina??? Zasiłki dla mam itd. będą wypłacane z ZUSowskich składek (wszystkich pracujących). Roczny koszt tej reformy to ok. 3mld zł. Przypominam, że roczna pula składek to ok. 100mld zł., a na emerytury i renty (a teraz także na urlop macierzyński ) idzie 180mld zł. 3 mld zł rządowi różnicy nie zrobi więc znów sięgnął do kieszeni tych, co liczą na jakąś tam i kiedyś tam emeryturę.
Czemu nie piszecie -o co Wam chodzi,co macie do zarzucenia tej partii, o czym mam pisać, do czego się odnosić.Wymyślać, kłamać oszukiwać-do tego odnosi się tytuł"Czym nas jeszcze zaskoczy P.O.
A premier powinien zarządzać krajem?czy jeździć z obwoźnym cyrkiem by ratować sondaże?
niedlugo ma ruszyć w Polskę Tuskobus..napomaga, że hej..za kaskę podatników..
Platforma przez 5 lat robi tylko jedno! Ciągły PR to ich specjalność.
PR-em to raczej zajmuje się tam wiecznie przegrana partyjka, miłośniczka socjalizmu i kultu jednostki mokotowskiej.
O, widzę, że pismen się nie zalogował. Czyżby się, po "blamażu narodowym", wstydził za swoją nieudolną partyjkę?
czekamy na fachową ocene funkcjonowania Stadionu Narodowego..kto pierwszy, Mucha czy pisuniek?
A co do PZPN-u mają partie polityczne? I to jakiekolwiek.
"Kondycja moich ministrów i kondycja całego rządu jest zdecydowanie lepsza niż opinia na temat tego rządu i ocena poszczególnych ministrów. To jest trochę tak jak ze Stadionem Narodowym. Jeszcze kilka dni temu czytałem w popularnym dzienniku, że to jest fuszerka stulecia, a dzisiaj czytam, że nie ma fajniejszej tapety na komórkę niż zdjęcie stadionu w meczu otwarcia"
- mówił premier Tusk 3 marca 2012 roku.
hahaha, ciekawe, jak długo jeszcze to potrwa..blamaż za blamażem, juz jakby ciszej o raporcie rzadowym w sprawie Smoleńska...za to niektórzy cichutko mówią o pomyłce ze stadionem i jego murawą...o premiach za budowe tez jakoś ciszej..-tylko kto dał zgode na takie kontrakty?????????
PO szykuje się do stworzenia programu wyborczego. Wpadło wiec na cwany pomysł by zrobili to za nie zwykli ludzie.. Chcą strasznie wsłuchac się w głos tłumu. Mama nadzieje, że nikt nie będzie tak głupi, żeby dac się wykorzystać. Oni i tak zrobią swoje, a nas chcą tylko wykorzystać. Polityka jest za brudna, żeby uwierzyć w szczere intencje. I pisze to świadomie chociaż PIS jest po stokroć dla mnie groszą partią.